Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba 20113 yilinda almış olduğunuz dijital gösterge için forumdaki defenderyedek nickli arkadaş ile irtibata geçtim elinde olmadıği için ingiltereden sipariş geçmesi gereliyormuş parayi şiparişten önce atmam lazım sizce bi sorun olabilir mi daha yeniyim güvenemiyorum yanlış anlaşilmasin...
merhaba 2011 yilinda almış olduğunuz dijital gösterge için forumdaki defenderyedek nickli arkadaş ile irtibata geçtim elinde olmadıği için ingiltereden sipariş geçmesi gereliyormuş parayi şiparişten önce atmam lazım sizce bi sorun olabilir mi daha yeniyim güvenemiyorum yanlış anlaşilmasin...
Ynt: Alınık Defender Digital Gösterge Panosu
Öncelikle cevabınız için çok tesekkür ederim.Forumu inceledigimde 2013 yılında sıfır komple gösterge panelini 450 liradan satıldığını gördüm hiç aklımda yokken birden gece gece sayaç arayışına düstüm abi fiyatlar yüksek ise hayâl olarak...
Ynt: Defender Acil Ruhsat Sorunu
Teşekkürler bugün aracımın tescilini yaptırdım onca ugraslarıma ragmen minibüs arazi aracı m2g olarak yapıldı. Anlamadığım eski ruhsatta otomobil yazıyor otokardan gelen aracının uygunluk belgesinde 10+1 yazıyo olması yüzünotomobil olarak tescil yaptıramadım ama...
Merhaba arkadaslar 1997 model defender 110 aldım ama tescilde bir problem var aracın ruhsatında otomobil arazi taşıtı yazıorken tescildeki memur sistemde 11 kişilik minibüs olduğunu ve ruhsatada öyle yazılcağını belirtiyo aracı baska bir ilden aldığım için eski tescilde neler yapıldı...