burhanguner kullanıcısının son içeriği

1. burhanguner

merhaba 20113 yilinda almış olduğunuz dijital gösterge için forumdaki defenderyedek nickli...

merhaba 20113 yilinda almış olduğunuz dijital gösterge için forumdaki defenderyedek nickli arkadaş ile irtibata geçtim elinde olmadıği için ingiltereden sipariş geçmesi gereliyormuş parayi şiparişten önce atmam lazım sizce bi sorun olabilir mi daha yeniyim güvenemiyorum yanlış anlaşilmasin...
  2. burhanguner

merhaba 2011 yilinda almış olduğunuz dijital gösterge için forumdaki defenderyedek nickli...

merhaba 2011 yilinda almış olduğunuz dijital gösterge için forumdaki defenderyedek nickli arkadaş ile irtibata geçtim elinde olmadıği için ingiltereden sipariş geçmesi gereliyormuş parayi şiparişten önce atmam lazım sizce bi sorun olabilir mi daha yeniyim güvenemiyorum yanlış anlaşilmasin...
  3. burhanguner

Satilik Defender -50 Ofset 16x8 Goliaht

Hocam lastik satılık değildir
  4. burhanguner

285/75/R16 sürtme olmuyo araç standart yükseklikte ama plastik dodiğin ucuna ciddi yaylanmada sürtüyo
  5. burhanguner

285 75 16 lastik
  6. burhanguner

Teşekkürler yenisinin fiyatınada bakmanizi rica ederim
  7. burhanguner

Merhabalar huma otodan aldığım jantlarimi Zu jant almak için satmayi düşünüyorum 1 haftalik jant ezik çizik yok temiz fiyat tane 300 tl teşekkürler
  8. burhanguner

Bir Projenın Daha Sonuna Geldık :)

Ynt: Bir Projenın Daha Sonuna Geldık :) MAŞALLAH renk boya konsol on numara...Aracın lastik ebatlarini ögrenebilirmiyim?
  9. burhanguner

Alınık Defender Digital Gösterge Panosu

Ynt: Alınık Defender Digital Gösterge Panosu Öncelikle cevabınız için çok tesekkür ederim.Forumu inceledigimde 2013 yılında sıfır komple gösterge panelini 450 liradan satıldığını gördüm hiç aklımda yokken birden gece gece sayaç arayışına düstüm abi fiyatlar yüksek ise hayâl olarak...
  10. burhanguner

Alınık Defender Digital Gösterge Panosu

Merhaba arkadaşlar 300 tdi aracıma digital gösterge arıyorum elinde olup satmak isteyen arkadaslara duyurulur.tesekkürler
  11. burhanguner

Defender Acil Ruhsat Sorunu

Ynt: Defender Acil Ruhsat Sorunu Haklısın abi ben böyle saçma bişey görmedim
  12. burhanguner

Ynt: Defender Acil Ruhsat Sorunu Teşekkürler bugün aracımın tescilini yaptırdım onca ugraslarıma ragmen minibüs arazi aracı m2g olarak yapıldı. Anlamadığım eski ruhsatta otomobil yazıyor otokardan gelen aracının uygunluk belgesinde 10+1 yazıyo olması yüzünotomobil olarak tescil yaptıramadım ama...
  13. burhanguner

Merhaba arkadaslar 1997 model defender 110 aldım ama tescilde bir problem var aracın ruhsatında otomobil arazi taşıtı yazıorken tescildeki memur sistemde 11 kişilik minibüs olduğunu ve ruhsatada öyle yazılcağını belirtiyo aracı baska bir ilden aldığım için eski tescilde neler yapıldı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri