Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar 2006 otomatik jimny satılıktır.
92 binde sağ camurluk boyalı onun dısında tertemiz bir arac bütün bakımları suzuki serviste yapılmıstır 215 75 15 bf at lastıkleri iyi durumdadır. Alarm ve park sensörü vardır. özel yapım tavan sepeti ve 5 adet aydınlatma mevcut.
fiyat 30 500 pazarlık...
Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi
Bu arada hafta sonuna bana istanbulda acil bir samurai ustası lazım :) kısmetse daha önce yazdığım aracı alıcam ancak bi baktırmak istiyorum
Çok saolun yardımlarınız için arac yükseltilmiş 31'' camur lastikleri var üzerinde yarış balatası snorkel vs. donanımları var sadece ufak tefek masrafları var dedi satıcı 1000 lirayı bulmaz dedi tabi birde ist da iyi bir samurai ustası lazım bana
Tesekkür ederim Mehmed Bey
jimny i zaten camura sokamıyorum kıyamıyorum o standart halde sadece lastık var bf goodrıch at
birde eşimde kullanıyor aracı oda etken tabı tek araba olunca fazla oynayamıyorsunuz ama sj yi alırsam 2. arac olacak ve istediğim gibi...
Merhaba arkadaslar samurai almanın arefesindeyim yaylı versiyon yapılmıs offroad donanımlı bir arac buldum bu aracları cok bilmiyorum su anda jimny kullanıyorum bu araclarda neye dikkat etmek gerekir alırken
Ynt: Yükseltme Yapmadan 15inç Jant Da Max. Kaç Yanak Lastik Kullanabılırım?
215/75/15 bf ta lastik var benim aracda ekstra kesme biçme yok yükseltme yok sürtme olduğunu söyleyen arkadasların tamponu düşmüş olabilir
gecen gün benimde komsu tıklamıs tampona haberim yokdu gözle belli olmuyor 1-2...