butros kullanıcısının son içeriği

1. butros

Wj 2.7 Crd Için Çeki Demiri

2003 wj overland için çeki demiri lazım. ikinci el uygun fiyat olursa sevinirim. tüccarlar mesaj atma zahmetinde bulunmasın. sıfırı ve pahalısı zaten sitelerde mevcut. işine yaramayan varsa o arkadaşın çeki demiri için lütfen mesajlaşalım veya 05437601152
  2. butros

X-trail 2004

2004 Nissan X-Trail 2.0 37.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 299075572 Bu araçlar harika. Güvenlikli ve konforlu, kullanımı çok kolaydır. Yokuşta 1mm bile geri kaçırmaz. Debriyaj korkusu olan bayan arkadaşlara tavsiye ederim. Aracım full versiyonlu olan deri koltuklu, istenildiğinde 4x2...
  3. butros

G.CHEROKEE 1996

Ynt: G.CHEROKEE 1996 Güncel ancak takası iptal ediyorum.
  4. butros

G.CHEROKEE 1996

Aracım 20000 TL ye Eskişehir de satılıktır. Hatasız Lpg li 147000 mildedir. Cep 0 543 760 11 52 Dizel 307 ve Gollf başta olmak üzere Citröen C3 gibi ufak tefek otomatik araçlarlada takas yapabilirim. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81206.0
  5. butros

Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi Aleyküm selam Murat Bey dışardan desteklemesek memleketten cevap yok ;D
  6. butros

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Günaydın Ankara, herkese merhaba.
  7. butros

Grand Cherokee Zj self arıza test

Engine Check lambam bugün hep yandı, bende sitede biraz araştırma yaptım. Bazı konularda arkadaşlar ; arıza kodu 56 benim arıza kodum 65 diye kodlar yazmış, (numaraları salladım). Size soum servise gitmeden Grand Cherokee ZJ lerede kendi kendini test eden arızaları kod halinde veren kullanıcı...
  8. butros

Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) Afiyet olsun, ellerinize yüreğinize sağlık.
  9. butros

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Organizasyon müthiş görünüyor. Diyarbakır'dayım ama gönlüm sizlerle. Tebrikler Ankara!
  10. butros

Grand Cherokee'nin Yeni Yıl Vergisi.

Ynt: Grand Cherokee'nin Yeni Yıl Vergisi. Evet, hakikaten bu indirimi nasıl yaptıracağız? Basamak basamak varsa dilekçesinin örneğini ekleyecek arkadaşların cevabını bekliyorum.
  11. butros

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Başkentimiz ve güzel insanları günaydın.
  12. butros

Off Road Araçlarınıza ön,arka tanpon,yan basamak Stepne taşıyıcı (Ankara)

Ynt: Off Road Araçlarınıza ön,arka tanpon,yan basamak Stepne taşıyıcı (Ankara) Katılıyorum çok güzel söylemişsiniz.
  13. butros

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Sisilerin üstünde de yazdığı gibi SÜPER olmuş. Elden geldikten sonra kendi başınıza yapmak çok mantıklı. Ellerinize sağlık.
  14. butros

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Gözüm aydı :P 2012 yılı 1996 model 5200 cc Grand Cherokee vergisi , maliyenin sayfasında bana böyle müjdelendi :-\
  15. butros

Grand Cherokee'nin Yeni Yıl Vergisi.

Gözüm aydı :P 2012 yılı 1996 model 5200 cc Grand Cherokee vergisi , maliyenin sayfasında bana böyle müjdelendi :-\

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
muzomuco

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR