by__serdar kullanıcısının son içeriği

1. by__serdar

Sivas 4 Eylül Baraj Gölü Çamur Etkinliği (13 Aralık 2009)

Ynt: Sivas 4 Eylül Baraj Gölü Çamur Etkinliği (13 Aralık 2009) Bülent Abi Suyu Çok Sevmiş Gibisiniz... Fotoların Çoğunda Arabalar Suda...
  2. by__serdar

Sivas Tecer Dağı Aygır Gölü Gezisi (22 Kasım 2009)

Ynt: Sivas Tecer Dağı Aygır Gölü Gezisi (22 Kasım 2009) Oraları Gezmiş Kadar Olduk Ömer Abi, Resimler İçin Teşekkürler..
  3. by__serdar

Sivas Tecer Dağı Aygır Gölü Gezisi (22 Kasım 2009)

Ynt: Sivas Tecer Dağı Aygır Gölü Gezisi (22 Kasım 2009) İnek Kafası duruyormu Hala Ömer Abi ??? ;D ;D ;D
  4. by__serdar

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu Adı: Serdar Uzun D.T:1993 Memleket: Sivas İlgi Alanı:Her Türlü Spor Araç ve 4X4 Araclar.O Araçlarla Yasanan Her Türlü Macera Diyebiliriz :)
  5. by__serdar

Sivas Off-Road Buluşma Duyurusu (24 - 25 Ekim 2009)

Ynt: Sivas Off-Road Buluşma Duyurusu (24 - 25 Ekim 2009) Evet Resimleri Bekliyoruz :)
  6. by__serdar

Sivas Çetinkaya Yılan Dağı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)

Ynt: Sivas Çetinkaya Yılan Dağı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008) ben fotoraf cekmeyii severiimm..fotoraf makinesi sizdenn ama ...telefonda olurr
  7. by__serdar

Sivas Çetinkaya Yılan Dağı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)

Ynt: Sivas Çetinkaya Yılan Dağı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008) ben fotorafcınız olabilirim bülent abi .ama profosyonel değilim . önce bir denersiniz nasıl cekiyorum ona göre karar verirsinizzz..
  8. by__serdar

Sivas Off-Road Kulübü

Ynt: Sivas Off-Road Kulübü SİVOFF (SİVAS OFF ROAD KULÜBÜ) artık facebooktada varr .. facebooktaki gruba sizleri bekliyoruz ..
  9. by__serdar

Sivas Off-Road Kulübü

Ynt: Sivas Off-Road Kulübü sağul ömer abii
  10. by__serdar

Sivas Off-Road Kulübü

Ynt: Sivas Off-Road Kulübü ömer abi resimleri eklediniz mi... aryorum arıyorumm bulamıyorumm
  11. by__serdar

Sivas Off-Road Kulübü

Ynt: Sivas Off-Road Kulübü tühh keskee ciftliktee olsayddııı bizde izlerdiikki..
  12. by__serdar

Sivas Off-Road Kulübü

Ynt: Sivas Off-Road Kulübü bayramdan sonra off road var mı? çiftlikte

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,008
Kayıtlı Üye Sayımız
166,754
Kaydolan Son Üyemiz
mayfaer