bycanerty kullanıcısının son içeriği

1. bycanerty

Ambulans Aracimi Sökme Ve Sifirdan Başlama Çabam.. :(

abi bu arada iletişime geçtim kendisi ile eskiden yapılabildiğini ancak şuan yapamayacağını kabul edilmeyeceğini söyledi , kıymetini bilin ruhsatınızın :))
  2. bycanerty

abii şuan ford e serisi olan birisini gördüğüm için çok mutlu oldum.. :) rica etsem aracınızın iç fotoğraflarını atarmısınız bana, birde benim aracın ruhsatında özel amaçlı - ambulans m 6 koltuk gözüküyor sizinki de öylemi idi ? son sorum da arka tarafta bulunan malzemeleri sökmeniz gerekti mi...
  3. bycanerty

peki yatak olan oturma grupu kabul müdür bilginiz varmı ? benim araca ikisi birden sığmaz çünkü
  4. bycanerty

benim düşüncem de o idi abi arkayı kapatacak şekilde yatak koyup ön tarafa da tüplü sabit bir ocak koymak ama o şekilde olmaz deniyor,
  5. bycanerty

Selam abiler ablalar, yaklaşık 2,5 ay önce almış olduğum ambulans çıkması amerikan ford E-350 aracıma ruhsat alamadım malesef, karavan firmanısa bırakıp hazır alma düşüncesinde idim ancak beklemediğim şekilde maddi konuda sorun çıktı, , aracı aldım zaman mantığım şuydu aracın dolaplarının hazır...
  6. bycanerty

Ambulans Çıkması Araç Aldım Yardım Istiyorumm.. :)

merhabalar teşekkür ederim, aracı aldığım abi ricada bulundu da söyleme diye kusura bakmayın :) 20 binli fiyatlar diyim ama görünüyor ki maliyeti 40 civarı olacak bana
  7. bycanerty

merhabalar ben şuanki raf düzenini bozmadan aracı en asgari harcama ile ruhsat almaya çalışıyorum bu konuda tümm fikirlere açığım, aracı alarak bütceyi bitirdim gibi, birde araç 2 senedir yatan bir araçtı o yüzden filtrelerin ve sıvıların değişimi gerekiyordu ve benzin deposunda sızıntı vardı...
  8. bycanerty

Abiler Ablalar Arkadaşlar merhabalar.. bu sayfayı keşfettiğimden beri eşimle içimizde karavan sevdası iyice arttı bir yıldır sadece hayalini kurduğumuz karavan konusunda Eşimle aramızda konuşarak ortak karar ile ambulans çıkması bir araç aldık, aracım Amerikan ford E350 2001 model dizel...
  9. bycanerty

Ambulans Çikmasi Araç Aldim Yardimmm.. :)

Abiler Ablalar Arkadaşlar merhabalar.. bu sayfayı keşfettiğimden beri eşimle içimizde karavan sevdası iyice arttı bir yıldır sadece hayalini kurduğumuz karavan konusunda Eşimle aramızda konuşarak ortak karar ile ambulans çıkması bir araç aldık, aracım Amerikan ford E350 2001 model dizel...
  10. bycanerty

Mercedes Karavan

özelden de yazdım şuan sahibinden de satılık var birtane mavili bir renk 362349427 ilan numarası bak istersen diri bir araca benziyor
  11. bycanerty

Artık Benim De Bir Karavanım Olsunnn :)

bulduğum amerikan ambulans çok çok hoşuma gitmişti ama araç çekme belgeli ambulans dı ruhsatını nasıl minübüs e çevireceğim i bilmiyordum bilgi veren birisini de bulamayınca alamadım. ona üzüldüm

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.