Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
kdv %1 olması lazım alana helal olsun ilk defa yanasipten ihalede araç alan birini duyuyorum.
aracı gördüm şuan sahibinden de satılık 17750 istiyor arkadaş.
araç bu...
ya nasip eğer siteye üye ise adıyamanda neden araç alamamış açıkaçası bilmek isterdim iki tane 92 dizel varmış iyi durumda 10 bine satılmış diğer 87 88 ler 5 6 bin arası satılmış alanlar içinde ya nasip yok ihaleye 25 30 kişi katılmış demekki halen...
Ynt: Bir Jant Modeli Hakkında Bilgi İstiyorum
defenderi bu jantlar kesmez şık ta olmaz ya orjinal tdi jantları yada orjinal alaşımlı jantları yada sipariş üzerine yapılan 6.5 inç beyaz jantlar idealdir.
bu jantları ben hiç bir defenderde görmedim.
Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"
araç toplamaya başlayan arkadaşları sanayiide tanıdıkları yada tanıdıklarının tanıdıkları olması çok önemli birde araç toplarken her şeyi başkasına yaptırmamak gerek araç sahibininde tulumu giyip yapabilecek işleri yapması lazım bu o kadarda zor...
çok doğru mardine geldi özel harekatın landları vardı 87 benzinli defenderler8-10 tane vardı talip olmadı dökük imişler bir urfalı aldı hepsini ihtiyaç sahiplerinede 5 bin gibi makul bir fiyata defender sattı hepsi şu an çok memnunlar..
sanırım şu an o...
av merakım var bir tane land alayım av da kullanayım dedim siirt e gittim 3 tane vardı telekomda yanasip te gelmişti arkadaş sen tüccarsın ben merakçıyım bir tanesini bana bırak dedim olmaz dedi... kars a gittim 4 tane vardı amacım bir tane almaktı yine...
ihaleye 15 20 kişi girmiş araçlar uzun şase dizel defender işin içinde yine baş rollerde ya nasip var.
mardindeki araçlarıda( toyota fjz 75 cruiser) 11 tane o almıştı adam paralı kimseye araç bırakmıyor.
yakında kaça aldığınıda öğrenirim bu gözü doymaz...
Ynt: Bir Defender Hikayesi de Benden
ön tampondaki u kilitleri ses yapmasın diye bagaj lastiği ile alt taraftaki koruma demirine bağlanabilir.
bu arada elinize sağlık çok emek sarfettiniz ama değdi arabanın neresinde ne var biliyorsunuz..
hayırlı olsun..
Ynt: Mardin El Sanatları
Taş oymacılığı
ustalarımız mardin e özgü taşları dantel gibi işlerler çeşme,kapı,balkon,mezar taşları,eyvan lara öyle taç lar yaparlarki hayran kalırsınız.
Ynt: Fotoğraflarla Mardin
Selam ben Mardin liyim gelen arkadaşlara yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyarım..
kentimize gösterdiğiniz teveccühe ve ilgiye teşekkür ederim.