bySpeedy kullanıcısının son içeriği

1. B

2002 Grand Cherokee 2.7 Crd Vites Problemi

Arkadaşlar Merhaba, Çok şükür sorunu halletti ustalar, artık keyifle arabama biniyorum. Herkese teşekkürler. Selamlar,
  2. B

Arkadaşlar Teyp kodu 1355 ihtiyacı olan olursa diye paylaşıyorum. Bana 50TL' ye patladı. :)

Arkadaşlar Teyp kodu 1355 ihtiyacı olan olursa diye paylaşıyorum. Bana 50TL' ye patladı. :)
  3. B

Merhaba, Ben Ankara da ikamet ediyorum ve sorunu hala çözümleyemedik. Bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. İletişim 0532 658 81 23 Saygılarımla, Alper DOĞAN
  4. B

Merhaba, Çok fazla işlem yapıldı. Detay çok fazla. Telefonunuz varsa görüşelim. Saygılar,
  5. B

Malesef çözülmedi :(
  6. B

Merhaba, Bu kadar zamandır aracım Ankara da çok meşhur bir Mercedes özel servisindeydi ve yapamadılar. Yapamamakla beraber şuan götürdüğüm bir amerikancı tesisatın çok hırpalandığını söylüyor. Hayırlısıyla şu işten güzel cevap alan birileri olursa lütfen paylaşsın. İstanbul da bu işi çözen bir...
  7. B

Merhaba, Aracımdaki sorun hala benim de devam etmekte ve hala Ankara da çözüm aranmakta. :( Ama şunu söyleyebilirim ki sorun akü'den değil. Çünkü ben onu sıfır taktım hala aynı:) Bir çözüm bulan olur ve paylaşırsa çok mutlu olurum. Ben de kadran da çıkan hatalar; P0703 P1242 P0620 olup...
  8. B

Merhaba, 2003 model 2.7 CRD aracım var ve motor soğukken her sabah motor arıza lambası yanıyor, bunun yanmasıyla beraber vites 3. vites de kalıp kesinlikle ne manuel ne de otomatik vites değişmiyor. Bir süre yüksek devirde (uzun süre) gittikten sonra beklenmeyen bir anda "küt" "küt" şeklinde...
  9. B

Mrb,Jeep G.C. 2.7 crd aracımı yeni aldım.Teyp kodu 7698 ancak,teyp üzerinde 5 sayısı kadar rakam...

Mrb,Jeep G.C. 2.7 crd aracımı yeni aldım.Teyp kodu 7698 ancak,teyp üzerinde 5 sayısı kadar rakam var.Kodlama nasıl yapılacağını bilen varmı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri