Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Ben Ankara da ikamet ediyorum ve sorunu hala çözümleyemedik. Bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
İletişim 0532 658 81 23
Saygılarımla,
Alper DOĞAN
Merhaba,
Bu kadar zamandır aracım Ankara da çok meşhur bir Mercedes özel servisindeydi ve yapamadılar. Yapamamakla beraber şuan götürdüğüm bir amerikancı tesisatın çok hırpalandığını söylüyor. Hayırlısıyla şu işten güzel cevap alan birileri olursa lütfen paylaşsın.
İstanbul da bu işi çözen bir...
Merhaba,
Aracımdaki sorun hala benim de devam etmekte ve hala Ankara da çözüm aranmakta. :( Ama şunu söyleyebilirim ki sorun akü'den değil. Çünkü ben onu sıfır taktım hala aynı:) Bir çözüm bulan olur ve paylaşırsa çok mutlu olurum. Ben de kadran da çıkan hatalar;
P0703
P1242
P0620
olup...
Merhaba,
2003 model 2.7 CRD aracım var ve motor soğukken her sabah motor arıza lambası yanıyor, bunun yanmasıyla beraber vites 3. vites de kalıp kesinlikle ne manuel ne de otomatik vites değişmiyor. Bir süre yüksek devirde (uzun süre) gittikten sonra beklenmeyen bir anda "küt" "küt" şeklinde...