caarisma07 kullanıcısının son içeriği

1. C

Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği veTakas

Adem bey bi konu hakkında bilgi almak isterim.p38 alma niyetindeyim.Bakmakta olduğum bir araç var .Ancak aracı arazi vitesi konumuna attığım zaman çok sert tabir caizse "küt" diye bir ses çıkartıyor satıcı normal dedi ama ben daha önceden başka marka arazi aracı kullanmışlığım da olduğu için...
  2. C

1995-1997 Zj Arıyorum.

Slm arkadaşlar.1995-1997 zj arıyorum.Aslında bulabilirsem gc nin orvis modelini ariyorum. Model yılı farketmez.temiz ve bakimli olmasi yeterli.orvis olmazsa 96-97 normal zj de olur. Ancak bütcem geregi donanımli bir arac alamam. Yardiminiz olursa sevinirim.
  3. C

Nissan X Trail Rektefiye Sonrası Motor Vuruntu Sesi

Ynt: Nissan X Trail Rektefiye Sonrası Motor Vuruntu Sesi Aslinda aracimdaki bu ses sogukken daha cok belli oldugu icin hareket halindeyken fark etmemistim.Ama arac yuke binip hareket edince gaza basmamla orantili olarak sesinde devam ettigini hissettim.ses yukselmiyor ancak gaza basisimla...
  4. C

Nissan X Trail Rektefiye Sonrası Motor Vuruntu Sesi

Slm Arkadaşlar.Yaklaşık 10 aydır 2007 model x Trail 2.0 elegance kullanıcısıyım.Aracımdan oldukça memnunum.LPG taktırmadım.Böyle daha iyi çünkü bana göre.Sadece 140 BG lik güç biraz daha fazla olsaymış iyi olurmuş.Ancak bundan iki ay önce kötü bir benzinden kaynaklanan benzinden sonra sekman ve...
  5. C

Pathfinder 2.5 Alırken Dikkat Edilecekler ?

Ynt: Pathfinder 2.5 Alırken Dikkat Edilecekler ? İyi ya işte.Bende garibanım.Bir fiyat söyleyin de gariban toplamaya başlasın napolyonları.Gerçi devlet baba maaşımıza sağolsun %4 zam yapmış ama olsun toparlarız herhalde.
  6. C

Pathfinder 2.5 Alırken Dikkat Edilecekler ?

Ynt: Pathfinder 2.5 Alırken Dikkat Edilecekler ? Nasıl olsa binmiyorsunuz, insan 8 yaşında araba 80 binde olur mu hiç? satın artık şu aracı:)iki gün sonra vuruğu döküğü fazlalaşır müşteri bulamazsınız:)
  7. C

2.1 TD choreke

Ynt: 2.1 TD choreke Öncelikle aracınız hayırlı olsun.kazasız belasız sürüşler dilerim.bende kare kasa benzinli almayı düşünürken sizden sonra dizel alma fikri kafamı kurcalamaya başladı:) hayırlısı bakalım
  8. C

jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi?

Ynt: jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi? Arkadaşlar, son mesajın üzerinden bir kaç ay geçmiş ama bende x Trail hakkında bir bilgi paylaşmak istedim.Yaklaşık 15 gün önce 2007 model x trail araç aldım, nette yazan ve bu aracı kullanan arkadaşların fikir ve paylaşımlarına bakarak.Gerçekten...
  9. C

2003 Nissan X-trail?

Ynt: 2003 Nissan X-trail? öyleyse gerçekten alınmaya değer bir araç.deri koltuk,koltuk ısıtma ve yan hava yastıklarını biliyordum ama perde havayastıklarının olduğunu bilmiyordum.ama özellikle cruze control olduğunu duymamıştım.(direksiyon üzerinde sadece müzik kumandaları gözüküyor çünkü...
  10. C

2003 Nissan X-trail?

Ynt: 2003 Nissan X-trail? 2005 model x trail sport modeli ile elegance modeli arasında ne fark vardır acaba donanım bakımından.çünkü ikinci el fiyatları arasında bi hayli fark var sanırım.elegance de cruze control varmı varmı veya mp3 çalar,yağmur ve far sensörü gibi özellikler mevcutmudur?
  11. C

3.2 Pajero 2004 piyasası ve model farklılığı

Ynt: 3.2 Pajero 2004 piyasası ve model farklılığı Araba oldukça lüks.hertürlü konfor var ancak nedendir bilinmez bir fonksiyonel direksiyon koymamışlar.Müzik sistemi hala manuel kontrol ediliyor.Basit bişey gibi aslında ama bu klasmanda bi araba için bir eksiklik bence.
  12. C

Sitelerde Satılık Araçlar

Aynen katılıyorum.Ancak insanlar bazen maddiyattan bazen de sözüm ona yüksek fiyatlara satılan 4x4 araçları çok daha ucuza almanın verdiği hazza kapılarak bu tür sakat araçlara tav olabiliyorlar
  13. C

Sitelerde Satılık Araçlar

slm arkadaşlar.Sitede mesaj fakiri olsamda:) kendimce eski bir üye olduğumu söyleyebilirim. En büyük hobim olan araçlar hakkında sitede istemediğim kadar bilgi yeralıyor.O yüzden yine kemdimce paylaşacak bir heyacanım olmadığı için sitede içerisinde ki paylaşılan gezilere araçların hertürlüsüne...
  14. C

Subaru vs Diğer Araçlar Sürüş Dinamikleri / Keyfi

Ynt: Subaru vs Diğer Araçlar Sürüş Dinamikleri / Keyfi İnternetteki satılık araçları yanlış katagoride lanse ediyorlar sanırım.Çünki sizin dediğiniz özelliklere baktığımda satılık araçlarda Forester XT turbo ve X turbosuz modeli ilan edilen araçların rsimlerini inceleyince bir fark...
  15. C

Subaru vs Diğer Araçlar Sürüş Dinamikleri / Keyfi

Ynt: Subaru vs Diğer Araçlar Sürüş Dinamikleri / Keyfi 2005 yılından sonraki makyajlı kasalarda turbo modeli ile turbosuz modeli arasında motor gücü dışında donanımsal ve teknik açıdan ne gibi farklılıklar var.Birde turbosuz versiyonda ki 158 HP araca yeterli performansı sağlayabiliyormu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Geri