Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güle güle kullanın. güzel çalışma olmuş. benim merak ettiğîm resmi işlem kısmını nasıl hallettiniz? böyle bir işlem için seri tip tadilat projesi gerekiyor. ve bu masraflı bi iş diye biliyorum.
Ynt: Mercedes L408 Karavan
Hevesle başladığım projemi elde olmayan sebeplerden istemeyerekte olsa yarım bırakmak zorundayım. O yüzden aracımı satılığa çıkardım. İlanım sahibinden de bulunmaktadır
bu araçlar artık çok azaldı. türkiyede uzun tipini panelvan olarak bulmak çok zor. çünkü türkiye girişleri ambulans olarak kısa şasi olarak olmuş. uzununu otobüs olarak bulmak mümkün. ama onlarda yüksek tavan değil. arabanın iç genişliği 190cm iç uzunluğu ön koltuk...
Aracin dis projesini tamamladim fakat iş yoğunluğundan uzun süredir ilgilenemedim hedefim bu yazın kullanmak bu sıralar tekrar başlıcam.
Hüseyin bey ilginiz için çok teşekkür ederim. Araç 2.2 benzinli . Bildiğimiz binek mercedeslerin motorundan var. İnternet sağolsun baya bi bilgi buldum bende. Elektrik şemasını , teknik dökümanlarını falan, öğrendiğim kadarıyla almanya bu araçları türkiyeye özel...
Zaten dış kısmı yapılmış hali bu. En son fotoğraflarînı aktarmadîm henüz. Farlar ve sinyaller, tanpon, kapı kolları takıldı, benimde hoşuma giden sadelik ve orjinallik, dışına düşündüm sadece üste klasik bir portbagaj
İçinin yapımına yeni yeni başlıyacağım şirin karavanım :) acelem yok hedefim önümüzdeki yaz. Araçla ilgili fikirlerinizi duymak beni sevindirir olumlu yada okumsuz. Kamp tecrübem 0. Bi hevesle başladım. İnşallah hoşuma giden bir yaşam şekli olur.
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Bir yola girerken en güzel referans şikayetler ve tavsiyelerdir. Bu sitede ihtiyaç anında aramalarda çok sık karşıma çıktı ve çok yardımcı oldu. Ama bilgi paylaşılırsa çok daha verimli olur. Onun için üye olma vaktinin geldiğini düşündüm. Bursada...