Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık 70 Model Unimog 404 S
açıkçası mesajınızla mutlu oldum :) bende eski bir ford bronco ile Cj6 karışımı bir araç ( namı diyar kulup ismi jronko ) şöförü olarak unimogdan çok zevk aldım . Jronkonun hızından unimog unda engel tanımaz hali beni mest ediyor :) Parça sıkıntısı hiç...
Ek bilgi olarak Pazar günü aracımı boyatıyorum . Farklı bir renk yapmak ıstemıyorum açıkçası benim gönlümden geçen şahsen metalik kırmızı ancak tekrar gri'ye boyatıcam.Alıcak kişinin zevkine bırakıyorum.
Merhaba Aslam Bey açıklama doğrudur. 23.05.2015 tarıhınde muayene yaptırdım ve 26.05.2015 tarihinde Alanyadan aracımı İstanbula getirdim.Yanlış anlaşılma oldu sanırım .
4 lastiği 4000 tl den fazla olan bir araca 7000 teklif vermek çok kırıcı oldu :)Araca istenilen rakam 20.000 TL ancak pazarlık payı vardır.Aracı vinçli ve vinçsiz olarak pazarlığa sunucam .
Offroadçular kampçılar için bu araç özel olurdu ancak beklediğim ilgiyi pek göremedim. Tarihler ilerledikçe efsanelere (bana göre) ilgi azalıyor sanırım