ÇAĞDAŞ BAĞDATLI kullanıcısının son içeriği

1. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

W460 G230 1983 Için Ön Şaft Arıyorum

ELİMDE G KLASS İÇİN 3 4 TANE SIFIR ŞAFT VAR ŞAFT BOYUNU ÖLÇER SÖYLERSENİZ YARDIMCI OLURUM SİZE 240 GD 300 GD İÇİN OLANLAR VAR 230 G DE ZANNEDERSEM W460 240G 5 KAPI İLE ARAZİ SANJIMAN KULAKLARI AYNI UZUNLUKTADIR.
  2. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

G Wagen Camper & Pickup Nissan Bd30td Engine Swap

Ynt: G Wagen Camper & Pickup Nissan Bd30td Engine Swap Motor test ;)
  3. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: G Wagen Camper & Pickup Nissan Bd30td Engine Swap Aşama aşama devamm G wagen
  4. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: G Wagen Camper & Pickup Nissan Bd30td Engine Swap MONTAJA DEVAM
  5. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Mercedes G Serisi Alıp Restorasyon Hakkında

Ynt: Mercedes G Serisi Alıp Restorasyon Hakkında Merhaba arkadaşlar. ben bi w460 G wagen kullanıcısı olarak araç restore edilecekse orjinale sadık kalınarak restore edilmesi kanaatındayım w463 e benzeyen arabalar W463 gibi olmuyor adeta replika oluyor en güzeli orjinale sadık olarak restore...
  6. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Düz dizel Defender BD30 dönüşümü

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Güzel bi tercihde bulunmuşsun Bende 2 aracımdada turbolusu var BD30 un performansından mükemmel derecede memnunum v184 olsun ıveco motoru olsun bunlardan çok çok başarıılı bi motor Tork eğrisi harika. yeterki toz çekmesin toza karşı çok hassas
  7. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Botaş İhale

Ynt: Botaş İhale Evet osman bey bitti askerlik :)
  8. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

W460 240 Gd Motor Degisimi İcin Tavsiye

Ynt: W460 240 Gd Motor Degisimi İcin Tavsiye benim lastik 265/75/16 32inç`e tekamül ediyor
  9. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

W460 240 Gd Motor Degisimi İcin Tavsiye

Ynt: W460 240 Gd Motor Degisimi İcin Tavsiye Merhaba arkadaşlar Ben W460 Aracımda om 603 3000 TD Kullanıyorum Aracımın performansından çok memnunum aracın 0-100 hızlanması 10 11 sn gibi caddy connect 1.6 araçlar kalkışta yetişemiyor ;D üzerinde 5 ileri W124 `ün şanzımanını kullandık gayet güzel...
  10. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Botaş İhale

Ynt: Botaş İhale Teşekkürler Hüseyin abi arabayı söktük dağıtmaya başladık güzel bi Camper yapmayı hedefliyorum resimleri yarın sayfada paylaşırım. Elimde parça olarakda bi çok malzemesi mevcut Şaftlar, Helezon, Stoplar, Yakıt deposu, Çamurluk, Burçlar vs vs..
  11. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Satılık Difransiyel Ve Ebach Yaylar Var

Ynt: Satılık Difransiyel Ve Ebach Yaylar Var Dodikker mevcutmu
  12. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Mercedes G Klasse. Osmaniyeden Gelsin

Ynt: Mercedes G Klasse. Osmaniyeden Gelsin Om603 motorla koşmaya başladık :-) CLK jantlarımızda ara flans bağlantısıyla takıldı
  13. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: Mercedes G Klasse. Osmaniyeden Gelsin Devam
  14. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: Mercedes G Klasse. Osmaniyeden Gelsin Toparlaniyoruz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız