Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güle güle kullanın. Bende aynı karavandan geçen ay sipariş verdim. Hayırlısıyla Nisan'da teslim alacağız. İşçilik, kullanılan malzeme kalitesi ve garanti koşulları gerçekten önemli. Yanlış hatırlamıyorsam 5 yıl sızdırmazlık garantisi veriyorlar.
Çok teşekkürler bilgilendirme için. Umarım bir gün denk geliriz; abi kardeş karavanları yan yana çekeriz =)
Daha önce hiç araba ile arkamda bir şey çekmedim. Dolayısıyla biraz çekiniyorum. Özellikle, geri geri ters manevra ve dar alanlarda dönme konusunda. O yüzden Mover'ı biraz can simidi...
Merhaba Trek 71 öncelikle karavanınız çok güzelmiş iyi günlerde kullanınız. Bende geçen ay Adria Türkiye'den Adora 522 UP modelini sipariş verdim. Nisan gibi teslim alacağım. Opsiyonel olarak Alde ısıtma sistemini ( duvardan ısıtmalı) ve yatak şekline dönüştürülebilen hidrolik masayı sipariş...