Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Otostopla İstanbul'dan Hatay - Urfa - Antep - Mardin
Yol boyunca videolar, fotoğraflar çekmeyi ben de istiyordum fakat güvenlik sebebi ile bunu yapamadım. Tek başıma olduğum için iPhone'umu aracın içinde çıkarmaya çekindim açıkcası. Yanlış anlaşılmasın, hiç kötü bir insana rastlamadım...
Ynt: Gezi Arkadaşı
Hayalimdeki rota :) yalniz iran-hindistan gecisi icin pakistan'dan gecisi oneren kimse gormedim bu turu gerceklestiren. Dikkat etmenizde fayda var derim. Bol sanslar! ;)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ynt: Tayland Seyahatim İçin Yol Arkadaşı Arıyorum
Merhaba, biz de bir arkadasimla Tayland gezisi planliyorduk agustos ayi icin fakat ordunun yonetime el koymasi ve disari cikma yasagi yuzunden turistler sıkıntı cekiyorlarmis.
Gelismeleri yakindan takip etmenizde fayda var.
Biz gidemeyecegiz...
Selamlar, seyahatimi tamamladım :)
Birkaç bilgi ve fotoğraf ekliyorum. Başka sorularınız olursa da çekinmeden sorun hepsini cevapmalamaya çalışacağım.
- Rota: İstanbul - Hatay - Antep - Halfeti (Urfa) - Antep - Urfa - Mardin -...
rabbit, soylediklerinin tamami dogru. Gaziantep'te emniyet gorevlileri ile gorustum ve maalesef guvenli biryer bulamadilar.
Etkaize, fotograflari en son toplu koymayi dusunuyorum. Cok fotograf cekmiyorum gerci ama yeterli sayida...
Tekrar selamlar, suan Hatay'dayim. 19saatte 10aracla hataya vardim. Bu aksam gaziantep'e gececegim.
Etkaize yanitin icin cok tesekkur ederim, yardimin icin de :) bir gece cadirda kaldim, bu gece de antep'e gececegim hatay'da simdilik...
Merhaba, ben İstanbul'dan Çağlar. Daha önce seyahat tecrübelerim olsa da aranıza yeni katıldım.
Doğaya hayranım, şu aralar kampçılık ile ilgileniyorum ve otostopla seyahat ediyorum.
Önümüzdeki hafta için bir planım var gezi planları sayfasında bulabilirsiniz. Otostop ve kamp ile güneydoğu...
Teşekkürler Etkaize. Cevap bekliyor olacağım. Bu arada soyadlarımızın aynı olması da hoş bir tesadüf olmuş ;)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Merhabalar,
İstanbul çıkışlı kısa GAP turu yapacağım. Herhangi bir yerinden katılmak isteyen olursa mutlulukla karşılarım. :) Güzergah ile ilgili yorum yaparsanız çok iyi olur. Ne derece güvenlidir, kamp için uygunmudur vs.
Tur bigileri:
- 19 Nisan İstanbul çıkışlı (1 haftalık)
- Geçilecek...