Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Çanta Tavsiyesi
teşekkürler yardımınız için. loap advance 85 ve bir adet timbirline 55 + 5'ten yana kullandım tercihimi. bulsaydım salewa cape hoprn alacaktım fakat artık üretilmiyormuş . zaten hiçbir yerde bulamadım. loap peak çok güzel bir model fakat benim kullanım amacıma göre çok...
arkadaşlar genelde seyahat amaçlı çok nadir kampçılık amaçlı kaliteli bir çanta almak istiyorum. aşağıda çantaları yazıyorum, ağırlıkları ve fiyatları hemen hemen aynı. hangisini tavsiye edersiniz?
loap advance
loap broad peak
loap hornet
salewa capehorn
salewa kailua
Ynt: GPS Alacağım Yardım İstiyorum?
legend hcx 128 mb hafıza kartıyla geliyo. dahili hafızası olmaması ne gibi sorun teşkil eder? vista hcx' e mi baksam? bu arada fiyat olarak en çok aklıma yatan legend hcx.
ikisi arasında kaldım. garmin map 60 cx' in, garmin e trex legend hcx' ten ne gibi bir üstünlüğü var. aradaki fiyat farkına değer mi sizce?
yanımda taşıdığım google earth olsun: yani cihazda harita olsun demek istemişim ben de zor anladım :) GARMIN GPSMAP 60 CSX veya MAGELLAN eXplorist 500 alsam sanırım işimi görecek. fakat fiyatı çok fazla :( bu modellerden birini alsam ayrıca harita satın almam...
gps hakkında çok fazla bilgim yok.daha önce hiç kullanmadım. biraz araştırdım, anlayamadığım bir çok şey var. mesela magellan ve garmin GPS lerin ucuz modellerinde harita var mı? "gittiğiniz yoldan geri dönmenize yardımcı olur" gibi ifadeler kafamı karıştırdı. benim istediğim şu: yanımda...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
ben çağlar. aydınlıyım, şimdilik diyarbakır' da yaşıyoruz. evliyim. ikimiz de 27 yaşında öğretmeniz. amatör olarak trekking ve bisikletle uğraşıyoruz. kafamıza esince bulduğumuz küçük tepelere günübirlik geziler yapıyoruz. her hafta basketbol oynuyoruz...