Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
'98 MODEL 5.2 V8 EGZOZ SESİ. ARACIM İLK ALDĞIMDAKİ SESE SAHİP DEĞİL. NE LPG DE NE BENZİNDEN NORMAL 1,4 YA DA 1,6 BENZİNLİ ARACLARLA AYNI MOTOR VE EGZOSZ SESİNE SAHİP. SON HAFTA DA BELKİ 4 5 ARACA BAKTIM AYNI KASADAN ONLAR DAHA GÜRÜL GÜRÜL ÇALIŞIYOR. Bİ SEBEBİ VAR MIDIR ? NE TAVSİYE EDİLİR. SAYGILAR
Ynt: GRAND CHEROKEE 5,2 V8 YENİ ALIMI İLE İLGİLİ.
mert kardeş forumda gezerken bi araç aradığını okudum. eğer ciddi bir araç alıp sorunsuz arazi ve şehirde kullanıcaksanız aracımı satmayı düşünürüm. 98 model 125binde orjinal kazasız avuç içi kadar sürtme boyası. aklınıza gelebilecek herşey...
Ynt: LPG'li ZJ Ne Kadar Benzin Yakmalı?
BENDE 98 MODEL5.2 KULLANICISIYIM. SON İSTANBULA DÜŞEN KARDA 4 DK RÖLANTİDE ÇALIŞTIRDIM. VE ARAÇ KENDİLİĞİNDEN GEÇİYOR LPG YE 100 TL LİK BENZİN YAKLAŞIK 1 AYI BULUYOR. EVDEN 5 DK ERKEN ÇIKMAKTA FAYDA VAR. AŞINMA MİNİMUM OLUR...
Ynt: 96 Cherokee yol bilgisayarı problemi için yardım rica ediyorum..
HERKESE SELAMLAR
KUTUP BAŞI KONUSU ÇOK HASSAS BİR KONU. BİR ÇOK YERDE HATA VEREBİLİYOR DİKKATLİ OLUN. NETİCE DE ELEKTRONİK AKSAMLAR VAR..
Ynt: ARAÇ TELSİZİ İLE EL TELSİZİ ARASINDAKİ İLETİŞİMİ KURMAK İÇİN TAVSİYE
BENİM İSTEDİĞİM TELSİZ GÖRÜŞME TİPİ HERHANGİ BİR YERDE MAHSUR KALINDIĞINDA FALAN EN YAKIN ARAÇA ULAŞMA YARDIM AMAÇLI. YA DA İLERLEYEN ZAMAN DA HERHANGİ BİR KLÜP YA DA DERNEĞE ÜYE OLDUĞUMDA ARAÇTAKİ CİHAZLARLA İLETİŞİME...
MERHABALAR. 2 GÜNDÜR SABAHA KADAR UYUMADAN TELSİZ KONUSUNU ARAŞTIRMAKTAYIM. FAKAT ARADIĞIM HİÇ BİR ŞEYİ BULAMADIM. BİR KAÇ SORUM VAR UMARIM YETKİLİ KİŞİLER CEVAPLAR.
1. SORU ARAÇ VE EL TELSİZİ İLETİŞİMİ NASIL CİHAZLARLA OLUR ?
2. SORU BÖYLE BİR EL TELSİZİ İÇİN BELGEYE GEREK VAR MI ?
3...
HERKESE MERHABA ;
GECEN MART AYINDA 98 zj ALDIM. VE HENÜZ ARAZİYE ÇIKMADIM ÇIKMAYIDA DÜŞÜNMÜYORUM AMA KAR YAĞMASINI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM. HAVA RAPORLARI DA YAKIN ZAMANDA KAR GÖSTERMİYOR. HER GÜN TAKİP EDİYORUM. YAKIN YERE YAĞSA GİDİCEM ULUDAĞ KARTALKAYA AMA KARTEPE YAKIN DİYE CAZİP GELİYOR...
Ynt: ARACIMI SATIYORUM
ayrıca 2005 model vision paket çiziksiz boyasız 110000 km orjinal gümüş gri aracım ve 2010 model 38000 km deki siyah S-limited aracımda satılıktır. galerici değilim. sadece jeep sevdası.3 aracımda da çizik boya hata bulunmamaktadır.... isteyenlere araclarımın fotosunu...
Ynt: zj check engine
iyi günler. ben 98 model 5.2 kullanıcısıyım. benimde aracım chek engine arızası verdi ve araç teklemeye başladı meğer beyinin 1. enjektörüne elektrik gitmiyormuş. 250 tl gibi bi rakama 20 dakikada halletim adanada... bilginize... chek engine yazıyor ise beyinle ilgili bir...