cakmak_46 kullanıcısının son içeriği

1. cakmak_46

'98 Model 5.2 V8 Egzoz Sesi

'98 MODEL 5.2 V8 EGZOZ SESİ. ARACIM İLK ALDĞIMDAKİ SESE SAHİP DEĞİL. NE LPG DE NE BENZİNDEN NORMAL 1,4 YA DA 1,6 BENZİNLİ ARACLARLA AYNI MOTOR VE EGZOSZ SESİNE SAHİP. SON HAFTA DA BELKİ 4 5 ARACA BAKTIM AYNI KASADAN ONLAR DAHA GÜRÜL GÜRÜL ÇALIŞIYOR. Bİ SEBEBİ VAR MIDIR ? NE TAVSİYE EDİLİR. SAYGILAR
  2. cakmak_46

jeep grand cherokee sis lambası sağ-sol 1996-1998

Ynt: jeep grand cherokee sis lambası sağ-sol 1996-1998 iyi günler 98 model zj için bir çift sis farı fiyatı nakit ne olur acaba ?
  3. cakmak_46

GRAND CHEROKEE 5,2 V8 YENİ ALIMI İLE İLGİLİ.

Ynt: GRAND CHEROKEE 5,2 V8 YENİ ALIMI İLE İLGİLİ. mert kardeş forumda gezerken bi araç aradığını okudum. eğer ciddi bir araç alıp sorunsuz arazi ve şehirde kullanıcaksanız aracımı satmayı düşünürüm. 98 model 125binde orjinal kazasız avuç içi kadar sürtme boyası. aklınıza gelebilecek herşey...
  4. cakmak_46

LPG'li ZJ Ne Kadar Benzin Yakmalı?

Ynt: LPG'li ZJ Ne Kadar Benzin Yakmalı? BENDE 98 MODEL5.2 KULLANICISIYIM. SON İSTANBULA DÜŞEN KARDA 4 DK RÖLANTİDE ÇALIŞTIRDIM. VE ARAÇ KENDİLİĞİNDEN GEÇİYOR LPG YE 100 TL LİK BENZİN YAKLAŞIK 1 AYI BULUYOR. EVDEN 5 DK ERKEN ÇIKMAKTA FAYDA VAR. AŞINMA MİNİMUM OLUR...
  5. cakmak_46

96 Cherokee yol bilgisayarı problemi için yardım rica ediyorum..

Ynt: 96 Cherokee yol bilgisayarı problemi için yardım rica ediyorum.. HERKESE SELAMLAR KUTUP BAŞI KONUSU ÇOK HASSAS BİR KONU. BİR ÇOK YERDE HATA VEREBİLİYOR DİKKATLİ OLUN. NETİCE DE ELEKTRONİK AKSAMLAR VAR..
  6. cakmak_46

97 ZJ için KIŞ GELMEDEN KALORİFER BAKIMI ve acil yardım talebi..

Ynt: 97 ZJ için KIŞ GELMEDEN KALORİFER BAKIMI ve acil yardım talebi.. radyatörde su kalmamıştır ya da oldukça azalmıştır.
  7. cakmak_46

ARAÇ TELSİZİ İLE EL TELSİZİ ARASINDAKİ İLETİŞİMİ KURMAK İÇİN TAVSİYE

Ynt: ARAÇ TELSİZİ İLE EL TELSİZİ ARASINDAKİ İLETİŞİMİ KURMAK İÇİN TAVSİYE BENİM İSTEDİĞİM TELSİZ GÖRÜŞME TİPİ HERHANGİ BİR YERDE MAHSUR KALINDIĞINDA FALAN EN YAKIN ARAÇA ULAŞMA YARDIM AMAÇLI. YA DA İLERLEYEN ZAMAN DA HERHANGİ BİR KLÜP YA DA DERNEĞE ÜYE OLDUĞUMDA ARAÇTAKİ CİHAZLARLA İLETİŞİME...
  8. cakmak_46

zj jantım parçalandı yardım....

Ynt: zj jantım parçalandı yardım.... sahibinden.com da 5 adet vardı gecen hafta istersen bir araştır...
  9. cakmak_46

ARAÇ TELSİZİ İLE EL TELSİZİ ARASINDAKİ İLETİŞİMİ KURMAK İÇİN TAVSİYE

MERHABALAR. 2 GÜNDÜR SABAHA KADAR UYUMADAN TELSİZ KONUSUNU ARAŞTIRMAKTAYIM. FAKAT ARADIĞIM HİÇ BİR ŞEYİ BULAMADIM. BİR KAÇ SORUM VAR UMARIM YETKİLİ KİŞİLER CEVAPLAR. 1. SORU ARAÇ VE EL TELSİZİ İLETİŞİMİ NASIL CİHAZLARLA OLUR ? 2. SORU BÖYLE BİR EL TELSİZİ İÇİN BELGEYE GEREK VAR MI ? 3...
  10. cakmak_46

YAKIN ZAMANDA KAR YAĞACAK MI ACABA ??

HERKESE MERHABA ; GECEN MART AYINDA 98 zj ALDIM. VE HENÜZ ARAZİYE ÇIKMADIM ÇIKMAYIDA DÜŞÜNMÜYORUM AMA KAR YAĞMASINI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM. HAVA RAPORLARI DA YAKIN ZAMANDA KAR GÖSTERMİYOR. HER GÜN TAKİP EDİYORUM. YAKIN YERE YAĞSA GİDİCEM ULUDAĞ KARTALKAYA AMA KARTEPE YAKIN DİYE CAZİP GELİYOR...
  11. cakmak_46

1998 2005 2010 model satılık hatasız JEEP'LERİM.

Ynt: ARACIMI SATIYORUM ayrıca 2005 model vision paket çiziksiz boyasız 110000 km orjinal gümüş gri aracım ve 2010 model 38000 km deki siyah S-limited aracımda satılıktır. galerici değilim. sadece jeep sevdası.3 aracımda da çizik boya hata bulunmamaktadır.... isteyenlere araclarımın fotosunu...
  12. cakmak_46

1998 2005 2010 model satılık hatasız JEEP'LERİM.

www.sahibinden.com sitesindeki 102713253 no'lu ilandaki araç çok acil satılıktır...
  13. cakmak_46

1998 Grand Cherokee Kullanma Kılavuzu Olan Arkadaşlar

Ynt: 1998 Grand Cherokee Kullanma Kılavuzu Olan Arkadaşlar CÜMLETEN SELAMIN ALEYKÜM KONU BİRAZ GEÇMİŞ OLSADA BENDE RİCA EDEBİLİRMİYİM ?? canan_cakmak@msn.com saygılar...
  14. cakmak_46

zj check engine

Ynt: zj check engine iyi günler. ben 98 model 5.2 kullanıcısıyım. benimde aracım chek engine arızası verdi ve araç teklemeye başladı meğer beyinin 1. enjektörüne elektrik gitmiyormuş. 250 tl gibi bi rakama 20 dakikada halletim adanada... bilginize... chek engine yazıyor ise beyinle ilgili bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri