calt kullanıcısının son içeriği

1. calt

Likya Yolu (2015) Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

Ynt: Likya Yolu (2015) Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) Takip için mesaj atıyorum. (Bir yandan da yardımcı olabilecek bir mesaj yazayım, http://imgur.com gibi bir siteden albüm yapıp fotoğrafları daha kolay paylaşabilirsiniz.)
  2. calt

Taşınması Kolay Yemek

Benzer konular gördüm, ama üzerinden çok geçmiş, tekrar konu açtım. Hafif (Ultralight) olmaya çalışan arkadaşlar, gezilerinizde/kamplarınızda ne yiyorsunuz, ne içiyorsunuz? - Makarneks falan gibi hazır noodle dışında pratik neler önerebilirsiniz? - ABD'de hazır öğünler bu işler için yaygın...
  3. calt

Bauhaus'un Bu Baltasını Kullanan Var Mı?

Ynt: Bauhaus'un Bu Baltasını Kullanan Var Mı? Husqvarna baltalari tavsiye ediyorum. Bu tip baltalara gore daha dengeli, isciligi ve celigi cok daha iyi. 100 TL civarina 32 cm'lik olanini bulabilirsiniz.
  4. calt

Mora Bıçakları Nerede Bulunur

Ynt: Mora Bıçakları Nerede Bulunur Ben istedigim modelleri bulamayinca, eBay'den siparis verdim. Bushcraft Black ve Companion Heavy Duty Carbon modelleri. Gumruge takilir diye korktum biraz, ama sorunsuz geldi, Kargo dahil Turkiye fiyatlarindan da daha ucuza denk geldi.
  5. calt

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: Edc (everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var Mı? Varsa Nedir? Konuyu biraz gezdim, ama goremedim, sorulduysa affedin. Bicak/caki tasimanin yasalligi nasil? Ornegin bir victorinox veya leatherman multi-tool'u cebimde tasisam, polis rastgele ustumu arayip bulursa, ne...
  6. calt

Ynt: Mora Bıçakları Nerede Bulunur Anladim, tecrubenizi paylastiginiz icin tesekkurler. Bulabildiniz mi bir yer?
  7. calt

Kamp İçin Ekipman Tavsiyesi (abant, Kış)

Ynt: Kamp İçin Ekipman Tavsiyesi (abant, Kış) Gokcetepe'nin muhabbeti gecmisken yazayim. Birkac hafta once gittim, kimse yoktu. Keyifli bir sekilde kamp yaptik. Tavsiye ederim. Ancak su anda sanirim orada calisma yapiliyor, arada kamyonet sesi duymak istemiyorsaniz gitmeden once teyit etmenizi...
  8. calt

Ynt: Mora Bıçakları Nerede Bulunur Çok uzmanı değilim, ama bildiğim kadarıyla zeytin yağı uzun vadede asitlenebildiği için zarar verebilir. Arada yağı silinip tekrar yağlanırsa paslanmaya karşı korur. Toksik olmayan bir yağ arıyorsanız kamelya yağı tavsiye edebilirim. Ayrıca bushcraft modeli...
  9. calt

Ynt: Mora Bıçakları Nerede Bulunur Ben de arıyorum. Internette onlarca siteye baktım, sadece bir yerde karbon çelik modellerden bulabildim, oradakini de satın almaya çalışınca satıcı paslı olduğunu, bu şekilde satmak istemediğini söyledi. Sanırım bu yüzden pek mağaza getirmiyor Mora.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,005
Kayıtlı Üye Sayımız
166,753
Kaydolan Son Üyemiz
galaksiseo06

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri