Can Gelgeç kullanıcısının son içeriği

1. Can Gelgeç

Fuar

BoatShow'la aynı zamana denk geliyor. Hiç dışarı çıkmadan aradan geçebiliyorsunuz karavan fuarına.. Boatshow davetiyesi de kovalayabilirsiniz karavanı bulamazsanız..
  2. Can Gelgeç

Çadır Tavsiyesi

Bu yaz husky bromer aldım. Kurulumunu yaptım deneme için.. Gayet güzel bir çadır. 155 cm yüksekliği var, 4 kişilik.. Salon kısmı da yeteri kadar geniş.. Görüntüsü çok şık.
  3. Can Gelgeç

İzmir'de Ki Ücretsiz/uygun Fiyat Kamp Alanları

Son zamanlarda ben de bayağı bir araştırma yapıyorum. Siz söyleyince baktım, Demircili koyu çok hoşuma gitti. Denizi, doğası ve fazla kalabalık olmayışı.. Orada Ada camping diye biryer varmış fakat; Plajı ve kafeteryası dışında bir görüntü yok. Ne bir çadır gördüm işletmeye ait ne de başka...
  4. Can Gelgeç

Husky Bromer 4 Hakkında

Teşekkür ederim.. İzlemiştim bu videoyu.. İnşallah kullanan birileri de çıkar :)
  5. Can Gelgeç

Husky Bromer 4 Hakkında

Merhaba, ben de ailemle kullanmak için Husky Bromer almayı düşünüyorum. Fakat halen ne sosyal medyada ne de yüce gugılda ayrıntılı kullanıcı yorumlarına, fotoğraflarına ve videolarına rastlayamadım.. Varmı alan, deneyen, fotoğraf ekleyecek olan? Tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.. Çadırın salon...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,723
Kaydolan Son Üyemiz
feraykirikkaya@hotma

Çevrimiçi üyeler

Geri