candaş kullanıcısının son içeriği

1. C

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Bizde Bursa'dayız
  2. C

Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

Ynt: Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik. 23 Nisan 2013 Erdek kampımızda İlhan bey-Abdi bey telefon görüşmesinde sesini ve temennilerini duyduğumuz Erdek'li karavancı Abdi beye, Allahtan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.
  3. C

Karavancılarımızın Dombay Çukuru Buluşması (3-5 Mayıs 2013)

Ynt: Karavancılarımızın Dombay Çukuru Buluşması (3-5 Mayıs 2013) Ayhan bey 18-19.05.2013 tarihinde Mağara keşfi için Donbay sizi bekler.
  4. C

Karavancılarımızın Dombay Çukuru Buluşması (3-5 Mayıs 2013)

Ynt: Karavancılarımızın Dombay Çukuru Buluşması (3-5 Mayıs 2013) Dombay'da zaman zaman katılımlarla 13 ünite doğa dostuyla birlikte olmaktan gurur duyduk. Tertip eden arkadaşlara ve Nazo Abla mekan sahipleri Ahmet bey ve eşi Nazo ablaya teşekkür ederiz.
  5. C

Siz Hangi Karavan Derneğine Üyesiniz.....

Ynt: Siz Hangi Karavan Derneğine Üyesiniz..... Ben Avrupa yakası K.K.D, eşim ise Bursa K.K.D üye
  6. C

Bursa Misi Kamp Alanı

Ynt: Bursa Misi Kamp Alanı Son bir aydır Misi karavan parkı civarındayım, adım adım mutlu sona yaklaşılıyor, 1 aya kalmaz biter görünüyor.
  7. C

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Tugay bey, Karavan adayı aracınız hayırlı olsun, yapım aşamasında kolaylıklar diliyorum, tanışmasakta sizleri Erdek kampımızda İlhan beyden hakkınızda iyi sözler duyduk.
  8. C

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Gezenbilir doğa dostları, Ben ve eşim 2008 yılından buyana, Adapazar yapımı alkovanlı karavanımızla geziyoruz, Bazı karavancı arkadaşlarımızla, yollarda ve kamplarda karşılaşıyoruz. İstanbul'da yaşıyor, emekli bir doğa dostuyum. Aranızda olmaktan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri