Candemir Serenli kullanıcısının son içeriği

1. Candemir Serenli

Araçla Rusya Dağıstan Kırgızistan Özbekistan Moğolistan Yol Arkadaşları

Keyifli ve sorunsuz bir gezi dilerim. Bu rotada araç ile seyahat hakkında bilgi için 2 sene evvel karavanı ile benzer bir rota (Türkiye-Gürcistan-Rusya-...
  2. Candemir Serenli

Volkswagen Transporter T4

Merhaba. Şu an yüksek tavan uzun şase Doblo Maxi Plus Xl kullanıyorum. (instagram dobbicamper) 2 kişilik yatacak yer, evye, ocak, ısıtma buzdolabı, akü, güneş paneli, yeterli depolama alanları ile karavan ruhsatlı şekilde kullanıyorum. 1,75 boyum ile kafamı eğerek içinde ayakta durabiliyorum...
  3. Candemir Serenli

Gezenbilir Üyeleri Karavanist Fuarında Buluşuyor!

Öncelikle vefatı olanlara başsağlığı hasta olanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sizlerle tanışmak ve özellikle bir iki firmanın ürününü incelemek için fuarı bekliyordum. Ancak ben de hastalık nedeniyle katılamadım. Hafta sonu toparladım. Kalabalığa girmenin doğru olmayacağını düşünerek...
  4. Candemir Serenli

Karavan/araba Tavsiyesi

Teşekkürler. Bir müsaitlik yaratabilirsem (böyle bir araç düşününler için fikir vermesi için) yapım aşamalarını da seri halinde dobbicamper instagram hesabımda ve burada paylaşıcam.
  5. Candemir Serenli

Karavan/araba Tavsiyesi

Ben bu tarz bir araç kullanıyorum. İçinin imalatını Ankara'da kendi karavanlarını yapıp bir süre kullanıp satan Bekir Gözüküçük arkadaşıma yaptırdım. Eşimin pek zevk almadığı bir yaşam biçimi olduğu için, genelde tek ya da bir arkadaşım ile 1-2 ya da en fazla 3 gecelik kamplara gidiyorum. Çadır...
  6. Candemir Serenli

Gezenbilir Üyeleri Karavanist Fuarında Buluşuyor!

Listeye beni de ekler misiniz lütfen. Candemir Serenli
  7. Candemir Serenli

Daxom Hermetik Şofben Yardım

Pilot ateşi yanıyor ise ateşleme yapmamasının nedenlerinden biri suyun cihaza yeterli basınçta gelmemesi bir diğeri de cihaza gaz gelmemesidir. Bunları kontrol etmekte fayda var.
  8. Candemir Serenli

Wolksvagen Transporter Tavan Açma (tavan Yükseltme) Hakkında...

Merhaba. Ankara Ostim de (yanılmıyorsam ismi Hikmet) pop up tavan yapan bir yer var. Gezenbilir Facebook sayfasında da bahsi geçmişti. Oradan aratabilirsiniz. Ama sanırım T6 için kalıp yok. Görüşmenizde yarar var. İyi günler.
  9. Candemir Serenli

Doblo Cargo Maxi Xl Için Muhtemel Proje

Projeniz gayet güzel. Bu aracın 5 kişilik camlı otomobil modelini almaya niyetlendim ama kısmet olmadı. Hala bakıyorum. Sizin proje de bana yol gösterici olacak. Özellikle yalıtım. Emeğinize sağlık
  10. Candemir Serenli

Değerli Campercılar, Buyrun Içeri..

Buradan tarif etmek biraz zor olacak. Uygulamalı göstermek daha kolay olur. Bu hali ile bir video çekip göstermek lazım. Bir ara yapar buraya koyarım. Ama en basitindençekmeceleri sağlı sollu derin iki çekmece yaptırmıştım. Derin iki çekmece yerine sağlı sollu ikişer çekmece yapmak daha...
  11. Candemir Serenli

Ayrıca bu paylaştığım bağlantı adresinde yakın zamanda Transporter aracını sizin istediğiniz şekle dönüştüren bir üyenin paylaşımları var. Volkswagen 2015 Model,kisa Şasİ, T6 Kasa Transporter Aracin Camper’a Dönüşüm Macerasi
  12. Candemir Serenli

Siz de bendensiniz. Şu an da Kangoo aracımın arkasına yaptırdığım çekmeceli bir düzenek ile kamp yapıyorum. İçinde yatabiliyorum. Sonraki aşama da sizin düşündüğünüz şekilde bir transporter almak. İlker Bey'e ben de katılıyorum. "Önce kağıt üstünde yazıp çizip uygulayayım" dediğinizde pratikte...
  13. Candemir Serenli

Şehitlerimiz Üzerinden Alçakça Oyun

Bu forumun bu şekilde kullanılması bana da hoş gelmiyor, ama birşeyler de yazmadan da edemiyorum. Yaşanan her kötü olay, her beceriksizlik, muhalefetin ve ülkem üzerinde oyun oynamaya çalışan güçlerin ağzını sulandırır. Ancak beni ilgilendiren bu olayın kimler tarafından ne şekilde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri