cane42 kullanıcısının son içeriği

1. C

24-25 Mayıs Akdeniz Kamp

Ynt: 24-25 Mayıs Akdeniz Kamp evet malesef.neyse o tarhte egirdir dedegöl dağı etkinlıklerıne katıldım zırve tırmanışlı.
  2. C

24-25 Mayıs Akdeniz Kamp

Arkadaslar merhaba.24-25 mayıs tarıhlerı ıcınde akdenızde kamp planlayalım nedersınız.yer konusunda fıkırlerımızı yazalım.
  3. C

Antalya Kuşunlu Şelalesinde Kamp

Ynt: Antalya Kuşunlu Şelalesinde Kamp 24-25 mayıs ısparda dedegöl dağı şenlıklerıne gelın
  4. C

Mayısın Son Günleri İçin Kamp Planlayalım

arkadaslar ben konyadayım.Mayıs ayının son gunlerı ıcın bır kamp planını olusturalım derım burdan ne dersınız.aileli yada bekar guzel kalabalık bır ortam yapalı.2 yada 3 gece yeterlı olabılır dıye dusunuyorum yaz baslangıcı için.nereye ve kesin tarıhı ortak kararlaştıralım derım. o yuzden...
  5. C

Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Bir Grup Oluşturalım

Ynt: Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Bir Grup Oluşturalım hemen katılıyorum bende.irtibatlaşalım.
  6. C

Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Bir Grup Oluşturalım

Ynt: Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Bir Grup Oluşturalım merhaba.bende konyada yaşıyorum.yıllardır hayalımdır daglarda ormanlarda sessızlıgın ıcınde yılın yorgunlugunu attıracak bır kamp hayalı.ımkansızlıklardan dolayı nıyetlenemıyordum.cok sukur gecen yıl honda crv marka off road olmasada bı...
  7. C

Olympos Kemer Kaş Yaz Kampı Düşünenler

Ynt: Olympos Kemer Kaş Yaz Kampı Düşünenler Evet arkadaşlar havalar ısınsın inşallah tarih ve güzergah konusunda net bir şekilde ortak karar alırız.guzergah uzerınd eolanlar bulusup konvoy fılan guzel olur.Evet guzel fıkır saklıkent fıln elbette, çakılı kalmayız keyfımıze bakarız.
  8. C

Ynt: Olympos Kemer Kaş Yaz Kampı Düşünenler Güzel sanırım umdugumdan az olacak katılım okunuyor ama pek ılgı gormuyor sanırım yada kış erken bıraz daha sanırım .bekleyelım ama umutla
  9. C

Merhaba.Önumuzdekı yaz ılk fırsatta araclarımızla,aracları olmayanlar uygun araclara dahıl edılerek ,kımseyı yerde bırakmadan .) cadırlarımızı yanımıza alıp,5-6 gunluk nerde olacagına hepımızın ortak karar verecegı bır kamp kurmak için örgutlenelım.Katılmak isteyenler kişi sayısı ve arac...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri