canerkoybasi kullanıcısının son içeriği

1. canerkoybasi

3.7'yi Satıp 2.7 Veya 3.0 Dizel Almak

Aynen, ben Ankara'da başlarda sorun yaşasam da usta konusunda şu anda kafam rahat. Dediğiniz gibi temelde "iyi usta" bu modeldeki araçlar için en önemli öğe. 55000 gayet iyiymiş kazasız belasız daha nice yollar gidersiniz umarım.
  2. canerkoybasi

Ben de 3.7'nin bakımlarında hiç parça sıkıntısı çekmedim açıkcası. rockauto eBay vs. gerçekten çok iyi oluyor. Dizeller de iyi usta ile sıkıntı çıkartmaz gibi geliyor. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. canerkoybasi

WJ ve WK modellerinin Mercedes motor olması konusunda sıklıkla bir şeyler okuyorum. Bu parça konusu yine de sıkıntı mıdır peki? Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. canerkoybasi

Herkese merhabalar, Son günlerde, Jeep Liberty 3.7 KJ aracımı satıp 2.7 WJ veya 3.0 WK almak gibi fikir sardı beni. Net bir sebep belirtemeyebilirim aslında. KJ benim ilk 4x4 aracım oldu. 2 senedir de bazen ben onun nazını çektim bazen o benimkini sonuçta güzel vakit geçirdik. Bu süre zarfında...
  5. canerkoybasi

2003 Cherokee Kj 3.7 Hakkında Birkaç Sorum Var

Merhabalar herkese, Daha önce (önce dediysem de 1 yıl oldu sanırım :) ) Cherokee KJ alma hedefimin olduğunu belirten bir başlık açmıştım. Anca bu seneye kısmet oldu. Siz tecrübeli üyelere 2 sorum olacak. Şimdiden teşekkür ederim. 1) Kapıları anahtar ile kilitlerken kapatma düğmesine 3 kere...
  6. canerkoybasi

Otomoboli Satıp Arazi Aracı Almak Hakkında

Değerli üyeler, Aracımı satmak için malum siteye bir ilan koydum. Özellikle de takas seçeneğinde ilgilendiğim aracı da belirttim. Umarım bir an önce hayırlısı ile satarım. İlanımı buradan da paylaşmak istedim. Belki ilgilenen birileri olabilir. Aracım Renault Megane Sport Tourer 1.5 Dci...
  7. canerkoybasi

Öncelikle çok teşekkür ederim. Yazdıklarınız tavsiye niteliğinde bilgiler aslında. Düşününce çok hız ve güç ihtiyacı olan bir sürücü sayılmam. Şu anki aracım 5.7lt dizel tüketiyor. Bakalım düşündüğüm araca geçince ne olacak :smiley: Umuyorum kısa süre içinde, önce ben görür, sonra sizinle...
  8. canerkoybasi

Teşekkür ederim. Ben de bir ara bakmıştım. Biraz inceleyim. İyi günler. Ama KJ biraz daha baskın gibi.
  9. canerkoybasi

Uzun süredir bu konu hakkında bir şeyler okuyorum. Sizin de dediğiniz gibi, kenarda ne olur ne olmaz parası bulundurmak sanırım önemli, zaten çok haklısınız. Geçenlerde babamın aracını götürdüm servise basit bir tamirat beklerken işler büyüdü de büyüdü. Yerli araba olmasına rağmen yaklaşık...
  10. canerkoybasi

İlk aşamada benzinli modellere bakmayı planlıyorum. Fiyatlar biraz daha makul. Ayrıca LPG ile yakıt tüketimi daha uygun. Kendi aracımı da ilgili siteye koyacağım bugün yarın. Bir müşteri var zira önce o baksın da. Bu durumda bütçem 50-53 bin aralığında olacak. Çok teşekkür ederim.
  11. canerkoybasi

Aynen 800 + 800 1600 demek istiyorum aslında. Gönlümün razı geleceği tutar :smiley:
  12. canerkoybasi

Sanırım Ocak'ta 800'e düşüyor. Biraz araştırınca @blacklotus un da söylediği gibi, üretildiği yılda 1 yaşında sayılıyor gibi bir kanıya vardım. En kötü bir kere daha yüksekten ödenecektir. İyi günler.
  13. canerkoybasi

Verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. Son olarak önerebileceğiniz bir usta var mı diye sorsam. İyi akşamlar.
  14. canerkoybasi

O zaman tamamdır demek. Zaten aldığım kişi bu yılı ödemiş oluyor. Haklısınız. Teşekkür ederim
  15. canerkoybasi

Sanırım 2004'ler de kurtarmıyor henüz. alt vergi dilimi için. Bir yanlışlık yapmışım galiba. 2003 modeller için konuşmam gerekiyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR