captainssg kullanıcısının son içeriği

1. C

Gerber Ultimate Fine Edge Knife

Ynt: Gerber Ultimate Fine Edge Knife 2. el bir bıçak 100'e olur mu ? (En azindan imlayi duzelttim.:)) )
  2. C

rucksak 45 lt çanta

Ynt: Rucksak 45 Lt Çanta Canta satilmistir ilan kapatilabilir ..
  3. C

İkinci El Dağcılık, Kampçılık , Giyim

Ynt: İkinci El Dağcılık, Kampçılık , Giyim Ya hocam benim cikmami mi bekledin revize etmek ve eklemek icin .. Flame gibi tulumu da kacirdim . Nereden almistin ?
  4. C

İkinci El Dağcılık, Kampçılık , Giyim

Ynt: İkinci El Dağcılık, Kampçılık , Giyim Tekrar iyi satislar dilerim .. Hocam sen cadiri kaca vermistin ve fiyati ,ozellikleri nasildi ? 2. el piyasasi hakkinda fikir edinmek icin soruyorum .. Birde lafuma atakamayi goremedim ...
  5. C

Alinik Kamp Malzemeleri ( Ozellikle 4 - 5 Mevsim Cadir )

Ynt: Alinik Kamp Malzemeleri ( Ozellikle 4 - 5 Mevsim Cadir ) Vayy o site demek facebook uzerinden guncelmis ben de sitelerini takip ediyodum arada bosuna .. Neyse cok sagolun takip edecegim. Bu arada ayak numaram 42.5 - 43 bedenim m - l .
  6. C

Alinik Kamp Malzemeleri ( Ozellikle 4 - 5 Mevsim Cadir )

Arkadaslar kampciliga basliyorum ve baslikta da belirttigim gibi basta 4- 5 mevsim 1-2-3 kisilik cadir olmak uzere tum kamp malzemesi tekliflerinize acigim.Tesekkurler ...
  7. C

Ekipman Onerisi...

Merhaba arkadaslar sonunda sinav derdim bitiyor ve ben de bu yaz ozgurluge adimimi atiyorum.Konya'da oturuyorum ve bu yaz icin amacim, ilk olarak birkac gun icin Beysehir de kamp yapmak, ardindan Antalya Likya yolunda yurumek. Yalniz malzemelerimin buyuk cogunlugu eksik siz tecrubeli...
  8. C

Ekipman Onerisi...

Merhaba arkadaslar sonunda sinav derdim bitiyor ve ben de bu yaz ozgurluge adimimi atiyorum.Konya'da oturuyorum ve bu yaz icin amacim, ilk olarak birkac gun icin Beysehir de kamp yapmak, ardindan Antalya Likya yolunda yurumek. Yalniz malzemelerimin buyuk cogunlugu eksik siz tecrubeli...
  9. C

Nasıl Kamp Yapılır ?

Ynt: Nasıl Kamp Yapılır ? Merhaba arkadasim ben de bu yaz basliyorum ins..Ikimize de hayirli olsun...
  10. C

Konya'da Kamp Yerleri

Ynt: Konya'da Kamp Yerleri Aynen kardesim bende adayim ilk kampimi insallah lys den hemen sonra bikac gunluk Beysehir de yapacagim. Sonra Likya yoluna gidecegim.Ikimize de hayirli olsun. Sabirsizlaniyorum :)
  11. C

rucksak 45 lt çanta

Ynt: Rucksak 45 Lt Çanta gunceldir
  12. C

rucksak 45 lt çanta

Ynt: rucksak 45 lt çanta Gunceldir..
  13. C

Husky Burton 2-3 Kişilik 3 Mevsimlik Çadır

Ynt: Husky Burton 2-3 Kişilik 3 Mevsimlik Çadır Hort!!!!
  14. C

rucksak 45 lt çanta

Ynt: rucksak 45 lt çanta http://imageshack.us/g/99/dscf1497h.jpg/ Merhaba arkadaslar turuncu canta satiliktir yesili kendim kullaniyorum tam dolu halini gostermek icin onu kullandim. Renkleri haric her seyleri aynidir. Ozellikleri ile ile ilgili kucuk hatirlatmalar yapayim: 1 Ripstop yani...
  15. C

rucksak 45 lt çanta

Ynt: rucksak 45 lt çanta Fiyat kargo haric 90 tl olmustur.Ptt kargoyla gonderilebilir. Konya icine elden teslim edilebilir.Orjinal fotograf eklenecektir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri