Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer aküleri ilk aldığınızdan beri cihazı kullandıysanız zaten faydasını görmüşsünüz demektir.Eğer sonradan kullanıp faydasını göremediyseniz akülerinizde fiziksel bir hasar var demektir.Zira kullanan herkes memnuniyetini ifade ediyor
Amacım sadece küçüte olsa daha fazla insana bilgi ulaştırmak bu konuda çok mağdur gördüm sadece sülfatlanma yüzünden çok pahalı jel aküler hurdaya veriliyor.Bir kusur varsa özür dilerim
Merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri bir sorunum vardı yaşam akülerim yeni olduğu halde zamanla verimlilik azalması yaşıyordum uzun araştırmalar sonucu bir cihaz keşfettim.
Daha önce 2 adet 210 ah marin akümü sülfatlanma yüzünden ömrünü tamamlamış sanarak hurdaya verdim.İstedimki sizlerde bu...
Merhaba arkadaşlar bir cihaz var akü sülfat önleyici ben kullanıyorum çok memnun kaldığımı söylemek isterim.Cihazı kullanmadan önce sırf sülfatlanma yüzünden çok aküyü ömrü bitti diye hurdaya verdim.Burada linkini paylaşıyorum
Akü için sülfat önleyici( açıklamayı okuyunuz) - Elektronik Güç...
Merhaba bu cevap bir reklam içerir ilginizi çekeceğini düşündüğüm için paylaşıyorum
Akü için sülfat önleyici( açıklamayı okuyunuz) - Elektronik Güç Kaynakları sahibinden.com'da - 434722052
Cihazı kaç paraya aldınız merak ediyorum ben elektirikli bisiklet için iki cihaz öneriyorum.Sizin sözünü ettiğiniz cihaz aynı zamanda şarj cihazımı yoksa sadece sülfat önleyici mi ?
Sayın ferhathome sakın akülerinizi atmayın kesinlikle ömrü dolmamış sadece içindeki plakalarda yoğun sülfatlanma olmuş.Aynı sorun benim karavanımdaki akülerimde oldu ve çözüm ararken bir cihazla tanıştım aşşağıda link paylaşacağım lütfen inceleyin.Ben şahsen çok memnun kaldığımı söylemek isterim...
Merhaba size bir çok şeyden bahsetmişler ama yıllık vergi ve sigorta paralarından bahseden yok.Aydınlatma adına şöyle yazayım,bir özel amaçlı karavanın yıllık vergisi 1000 tl civarlarında çoğu var azı yok yıllık trafik sigortası yeni kayıtta en az 3000 tl 4 yıl sonra hasarsızlık indirimi %20...
Merhaba benim karavanımda güneş enerjisi sistemi var akülerim jel ve erken bitiyor çok çabuk şarj oluyordu beat 50 adındaki cihazı inceledim fakat çok pahalı geldi.Ve yoğun araştırmalarım sonucunda bir cihaza ulaştım türkiyede satışı yok kimsede faydasına inanmıyor ama kullanan kişiler bana...
Bu cihazın çok faydasını gördüm zaten ben akünün ömrünü uzattığını söylemedim akülerde çevrim sayısı bellidir.zamanla şarj ve deşarj sürelerinin kısaldığını farkettim ve bu süre her seferinde dahada kısaldı.Cihaz bu süreyi oldukça uzattı ve neredeyse sıfır sürelerine yaklaştırdı.
Ayrıca forumda...
Merhaba benim karavanımda güneş enerjisi sistemi var akülerim jel ve erken bitiyor çok çabuk şarj oluyordu beat 50 adındaki cihazı inceledim fakat çok pahalı geldi.Ve yoğun araştırmalarım sonucunda bir cihaza ulaştım türkiyede satışı yok kimsede faydasına inanmıyor ama kullanan kişiler bana...