Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
konuyu hortlatayım.
soru bu dönemde daha net anlaşılır hale gelmiştir herhalde :)
bende 2.5 hilux aracımı satıp "daha az yakan 4x4 araç"arayışı içindeyim..
aslında cevap duster la başlıyor ama devamı okadar net değil..işin içine biraz daha oturaklı olsun ve kaç liran var sorusu girince yelpaze...
Bildiğim kadarıyla korede var ama şu ana kadar kimse getirtmedi. Sadece Actyonsportslar için nafız usta komple dingili değiştirip kilitli diferansiyel takıyordu. Uyarmı bilmem ama- belki sabit akslı diğer ssangyonglar içinde uyumlu olabilir. (kyron- 2010 öncesi rextonlar-korando sports)
eğer...
Yükseltme için yay ve sertleştirilmiş amortisörlerden oluşan kit var. İstanbulda Nafız usta yardımcı olur.
Gökpınar otomotiv. İnternette iletişim bilgileri var.
Bu arada bilgin olsun rexton get uygulamalarını pek sevmiyor. Yükselteceksen doğrudan yayları değiştir.
Merhaba arkadaşlar..
Rexton II lerde(2.7) ön aks mafsalında sıkıntı olması durumunda tüm aks birlikte değiştiriliyor(1300 TL civarı)sadece lale veya mafsalı bulamıyorsunuz. İterseniz yurt dışından aks-lale ve körükten oluşan tamir kitini alabilirsiniz. Ama sadece aks mafsalı sorununuzu çözüyorsa...
slm... kadeş mesajlarından anladığım kadarıyla teknik konularda bilgilisin...2.7 awd rextonun ön diferansiyel keçesinden yağ kaçırıyor(aksın difrensiyele takıldığı yerden)... vanda olduğum için parçayı bulmadan sökmek istemiyorum... parça kodunu internetten biraz aradım ama farklı parçalar var...
çok pahalı olmasın ama sıkıntıda çıkartmasın.... tabi bunlar benim düşündüklerim..sizin önerilerinizide duymak isterim... birde tüp konusu var tabi 11 lt 300 bar alaminyum mu- 12 lt 232 bar çelikmi) tüp konusunda dikkat etmem gereken noktalar varmı.
teşekkürler
muhtemelen çoğunlukla van gölü ve karadenizde dalacağım.. bir çok farklı koşulda kullanılabilmesi açısından çift parça(elbise+shorty) düşünüyorum. mares flexa ve subgear definition fiyatlar benzer...ayrıca bc regülatör setlerindede farklı seçenekler var. mares Rover setler 1600 -subgear drake...
slm. seval hanım .. ben vanda görev yapıyorum.. daha öncede görüşmüştük ama hatırlarmısınız bilmem..
bir konuda sizin tecrübe ve görüşlerinizden faydalanmak istiyorum.. dalış elbisesi almayı düşünüyorum ama bu konuda yeterince bilgim olmadığı için kafam karışık..
Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya
bu arada unutmadan... makaralı yaylarda makaralar kol boyunuza göre ayarlanır.. böylece yayın tam gerildiği andaki sertlik düşer... ..kaslar geliştikçe çekme boyunuz artarak gerçek düzeyine gelir...ilerleyen zamanda bilen birine ayarlatırsınız.. kendiniz...
Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya
hayırlı olsun...
okculukla ilgili olarak öncelikle bilmeniz gerekn birşey var... temel eğitimi almadan bu işe girmek pek uygun değil
öncelikle okculukta daha önce yoğun olarak kullanmadığınız kas gruplarını kullanıyorsunuz. bu kas gruplarını hiç...
Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi
mutlaka spacer da yaptırın..hem rüstem bey gibi bir fırsat var elinizde...yaptırın spacerleri,,,
Ynt: Ssang Sohbet Köşesi
sayın kabasakal bey, öncelikle geçmiş olsun ve bir daha olmasın inşallah. turbo ile ilgili ilk duyduğum sorun, acaba sebebini biliyormusunuz,yakıtı nerden alıyorsunuz-arızayı daha önce nasıl anlamadınız...