çaylak offroad kullanıcısının son içeriği

1. çaylak offroad

Acil Yardim...

Arkadaşlar 98 frontera 2.5 dizel aracımda yolda giderken birden gaz kesnesi yapıyor. Sanki gaz pedalından ayağımı çekmişcesine gazı kesiyor. Birkaçkez pompalıyorum olmuyor ve vites değiştirmek durumynda kalıyorum. Kısa bir süre geçtikten sonra (1 dakikadan az) aynı olay tekrarlıyor ve yine vites...
  2. çaylak offroad

Ham Suburban İçin Yardımlarınızı Ve Tecrübelerinizi Esirgeyin Lütfen :)

Ynt: Ham Suburban İçin Yardımlarınızı Ve Tecrübelerinizi Esirgeyin Lütfen :) Hakkıhan bey ve oğuzhan bey. Araćlarınız hayırlı olsun. Aceba araçları nekadara aldığınızı öğrenebilirmiyiz? Bende internetten takip ediyorum ama 97-98 temiz ve alabileceğim fiatta bi araca denk gelmedim. Kazasız...
  3. çaylak offroad

Hilux Ln 65 Rüzgarlık.

Ynt: Hilux Ln 65 Rüzgarlık. Hayırlı olsun. ALLAH kaza bela vermesin. Kırmadan, dökmeden inşallah ;D
  4. çaylak offroad

Hilux Ln 65 Rüzgarlık.

Ynt: Hilux Ln 65 Rüzgarlık. ENGİN ABİ, SAKARYADAN RESCUE TEAM MURAT ABİ FACEBOOK TAN Bİ HİLÜX RESİMLERİ PAYLAŞMIŞ. SENİN CANAVARMI YOKSA? :D
  5. çaylak offroad

Frontera'ya BÜYÜK LASTİK

Merhaba arkadaşlar. 1998 model 5 kapı opel frontera sahibiyim. Aracımın ruhsattaki "modeli" 2.5 TDS olarak geçiyor ve yine aynı ruhsatta "motor hacmi" 2000 cc olarak geçiyor. Böyle bir araca takılabilecek en büyük tip lastik abetı nedir? Aracı yükseltme kiti ile değil, takoz atılarak yükseltmek...
  6. çaylak offroad

SUBURBAN'da DİZEL Mİ, LPG Mİ?

Merhaba arkadaşlar.bu aralar kafamda bir suburbandır dolanıp duruyo :D siz üstadlara sormaya karar verdim. diyelim ki bir suburban almaya karar verdik. azda olsa yakıt avantajı sağlayabilmemiz için 6.2 dizel mi tercih edersiniz, yoksa 5.7 LPG mi tercih edersiniz? kullanan üstadlardan yakıt...
  7. çaylak offroad

ACİL YARDIM!!! - 1998 Dizel Opel Fronera Debriaj seti (Debriaj baskı balata)

Ynt: ACİL YARDIM!!! - 1998 Dizel Opel Fronera Debriaj seti (Debriaj baskı balata) Bilgi için teşekür ederim, başım sıkştıkça desteklerinizi bekliyorum ;)
  8. çaylak offroad

Ynt: ACİL YARDIM!!! - 1998 Dizel Opel Fronera Debriaj seti (Debriaj baskı balata) Teşekür ederim ;) valla parça sornu çok şükür öyle çokta can sıkacak bişey değilmiş. birtek balatayla kurtardık, baskıya veya bilyeye gerek kalmadan :D
  9. çaylak offroad

Ynt: ACİL YARDIM!!! - 1998 Dizel Opel Fronera Debriaj seti (Debriaj baskı balata) arkadaşlar hepinize teşekür ederim. şanzumanı indirdik ve baskı balatayı komple söktük. baskıda çok şükür sorun yoktu, sadece balata aldık. nkr nin balatalarının aynısıymış bizimkisi. japon malı 0 balatayı 130 tl...
  10. çaylak offroad

ACİL YARDIM!!! - 1998 Dizel Opel Fronera Debriaj seti (Debriaj baskı balata) Merhaba arkadaşlar, konu başlığından da gördüğünüz üzere tecrübeli arkadaşlarımızdan acil yardımlarını rica ediyorum. 1998 model Opel Frontera 2.5 turbo dizel aracım var. Fakat şöyle bir sıkıntımızda mevcut.; Aracımın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri