ccanoz kullanıcısının son içeriği

1. C

Yurt Dışında Beğendiğimiz Camping'leri Paylaşalım

Geçtiğimiz yıl 10 Ağustos - 31 Ağustos tarihleri arasında araçla Avrupa turu yaptık, kaldığımız kamp alanları; Haller Camping - Macaristan - Budapeşte => 30 € ( 4 kişi 1 çadır 1 araç 1 gece) Sıcak su var, fakat yemek alanını yapmadığımız için hatırlayamıyorum. Camping Zeeburg - Hollanda -...
  2. C

Yunanistan - İtalya Feribotu Hakkında Her Şey

Merhaba, Geçtiğimiz yıl eylül başında Superfast şirketi ile Bari'den (İtalya) Igoumenitsa'ya (Yunanistan) araçla geldik, Barideki gişelerden biletimizi aldık ve 4 kişi bir araç( Fiat - Fiorino) 250 € ödedik. Tek sıkıntımız yatacak yer olmadığından koltuklarda uyumak oldu. Koltuklar çok fazla...
  3. C

Gezenbilir 9. Geleneksel Kış Kampı; Ercova Yaylası (31 Mart - 01 Nisan)

Köpeğimiz Kave yi yazmamışım ayıp bana :)
  4. C

Gezenbilir 9. Geleneksel Kış Kampı; Ercova Yaylası (31 Mart - 01 Nisan)

64-65-66 Atilla Çağla Mehmet bursa
  5. C

Sezonun İlk Kampi İçİn Önerİler

Süper tarihi kaçırmışım biz de oradayız o halde
  6. C

Sezonun İlk Kampi İçİn Önerİler

Merhabalar Bu haftasonunu değerlendirerek kamp yapacak var mı Biz Şile Sahil Kampı bulduk oraya mı kaçsak diyoruz :)
  7. C

Katrancı Koyu Hk Bilgisi Olanlar?

Merhaba biz gectigimiz yil gittik cok memnun kaldik bu yil tekrar gidecegiz insallah buzdolabi camasir makinesi guvenlik dus olanaklari iyi gunlukculer oldugundan biraz kalabalik oluyor ama sikinti olmadi kabak koyunda kamp hem guvensiz bana gore hem de arac birakip inmek mesele ..
  8. C

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

1.Murat Albayrak karadeniz Ereğli 2.Sedat Akkaya karadeniz ereğli 3.Fatih Akyüz karadeniz ereğli 4.Ahmet yaman karadeniz ereğli 5.Mert ekici karadeniz ereğli 6.Selahattin mukyen istanbul 7.Cengiz-Şebnem yıldırım istanbul 8.Erdinç çelik (+2 kişi) istanbul 9.Emir Aşkın Güvendi Gölcük 10.Alkım...
  9. C

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

Merhaba esim ve ben bursadan katilmak istiyoruz yer var midir tesekkurler
  10. C

Ailecek Ilk Kez Yapılacak Kamping Için Fethiye'de Kamp Yeri Önerisi

Türkiye’nin en iyi 10 çadır alanı MOCAMP OLYMPOS / ANTALYA - 25 TL
  11. C

Acil Yardım :(

Merhaba, ücretsiz bulma ihtimaliniz biraz zor ama günlük 30-50 TL aralığında Erdek, Ayvalık, Akçay (Güre,Altınoluk,Edremit) da güzel kamp yerleri var, bu site yardımcı olabilir;) Erdek Kamp Alanları - Trend Oteller
  12. C

Yaz Kampı

Merhaba, Biz de balayı için bir hafta çadır kamp yaptık:) bizim de ilk kamp deneyimimiz idi; Ege'den Akdeniz'e doğru yolculuk yaptık Fethiye'de Katrancı koyunda kaldık, genellikle ailelerin kaldığı bir yer, denize çok yakın kalıyorsun ve güzel bir plajcığı var günlük 35 ile 50 TL arasında...
  13. C

Yaz Kampı

Kelebekler vadisi ya da Kabak da kalınacağına Katrancı koyunda kalmanızı tavsiye ederim, günlüğü 50 TL, sıcak su elektrik çamaşır mak buzdolabı imkanları var , deniz güzel , yer güvenli
  14. C

Düşük Bütçeli Çadır Tavsiye

Migrosta 120 TL imiş, 3 kişilik çadır, biz Decathlondan daha küçüğünü 160 Tl ye almıştık ;)
  15. C

Su An Olympos Tayim. Burada Olan Var Mi?

Merhaba, Biz Çıralı tarafında Sahil Kamp ta kaldık, günlük kişi başı 15 TL idi, plaja çok yakın, limon ağaçları içerisinde güzel tertemiz bir yer idi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri