Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cofcof merhaba :) aracin hayirli olsun fronterayi tercih etmen guzel keyifli araclar. Aracin s rot ve orta rotu degistirdigini yazmissin isuzu tfr nin kini mi kullandin? Benimde s rot gitmis. Degistiricem uyuyorsa isuzununkinden aliyim bende.
Arkadaslar merhaba. 95 frontera sport kupa takozlarinin degismesi gerekiyor. Bunlardan kac tane var ve baska bi aracinkini ki uydurmaya calisalim kaucukcuda mi yaptiralim bi oneride bulunabilir misiniz? Simdiden tesekkurler
Fronti ailesi hayirli aksamlar. Bi konuda desteginize bilgilerinize ihtiyacim var.
95 model 2.0i fronteramin krank kasnagi yalpa yapiyordu. Kasnak aldim yalpa yapmaya devam etti.
kasnagin baglandigi krank on dislisini aldim hala yalpa yapmaya devam ediyor. Ilk degistiginde gayet duzgun donuyordu...
Ynt: Frontera Ateşleme Problemi
Icini acabilseydim yapardim belki az cok anlarim ama araci pek tanimadigim icin baska bi problemden dolayi boyle yapabilir mi onu merak ediyorum. Vectra gt bobini ile ayniymis. Olmadi alicaz artik bi bobin deniycez.
Ynt: Yardımlarınızı Bekliyorum
Hosgeldin kardesim araban hayirli olsun Allah kaza bela vermesin. Bende yeni aldim ayni aractan maalesef sadece arazi kullaniminda yardimci olabilecem sana. Arazi vitesini giderken kullanamassin durup vitese gecirceksin. Dik bi yere tirmanicagin zaman 4L konumuna...
Ynt: Frontera Sport 2.0 Benzin Pompası Arızası
şimdide aynı sorun bende var sağ lastiğin ordan hortumları dürtünce çalışıyor sonra yine duruyorişçilik ne kadar tuttu?
s.a arkadaşlar aranıza yeni katıldım bi yanlısım olursa uyarın ;) benim sorunum bobinle ilgili, 4 nolu çıkış ateşleme yapmıyor bunun sebebi nedir? bobin arızasından baska bi sebepten dolayı yapar mı yoksa bobin mi değişecek? araç frontera 2.0i sport 95 model