Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dünyanın En Kapalı Ülkesine, Yasaklarla Dolu Seyahatim: Kuzey Kore
İlginize teşekkürler. Kuzey Kore'nin gayrıresmi Türkiye temsilcisi oldum. :) Daha yazacağım.
Ynt: Küba'yı Tursuz Ve Uygun Maliyetle 1 Ay Gezdim. İzlenim Ve Önerilerim
Ben de okuduğunuz için teşekkür ederim. Harika bir ülke ama maalesef ucuz uçak bileti yok.
Güzel kıyı kasabası Budva’nın nüfusu 16.000, ama Karadağ turizminin merkezi olan Budvanska Rivijera adlı kıyı şeridinin merkezi olarak kumsalları, hareketli gece hayatı ve iyi korunmuş Akdeniz mimarisi ile yazları yaklaşık 600.000 ziyaretçiyi kendine çekiyor. Kasaba 3.500 yıllık tarihiyle...
Türkiye'den yurt dışına gezi için Karadağ (Montenegro) ideal bir ülke. Cennet gibi güzel, güvenli, ucuz ve üstelik vize de gerekmiyor. Küçücük ülkede Ortaçağ'ı yaşatan kentler, güzel kumsallar, gece eğlenceleri, açık hava kulüpleri, doğa yürüyüşü bölgeleri var. Blogumda yazdım...
Makedonya ucuz, güvenli, eğlenceli bir ülke. İnsanları beni çok etkiledi, herkes iyi davrandı. Dedemin memleketi.
Blogumda yazdım.
http://www.celebialper.com/ulkeler/makedonya/iyi-insanlar-ulkesi-makedonya.html
Merhabalar,
Küba seyahatim harikaydı. Denizi, tarihi, dansı, purosu, romu, sosyalizmi ile özel bir ülke olan Küba gezisi için sanılanın aksine büyük paralar harcamak zorunda değilsiniz ve tura ihtiyacınız yok. Hatta ülkenin yerel parasından harcayabileceğiniz yerler sudan ucuz. Bence herkesin...
Ynt: Tek Başına Düşük Maliyetle Dünyayı Geziyorum: 35 Ülke Ve Ötesi
Teşekkür ederim.
Blogumu takip ederseniz sevinirim. Bu sıralar sık yazıyorum.
Ailenizle nice yolculuklar dilerim. :)
Arnavutluk ucuz bir ülke, rahatça gezdim. Komünizm döneminde 50 yıl Arnavutluk'a hiç yabancı giremedi ve kimse yurt dışına çıkamadı.
Arnavutluk Devlet Başkanı Enver Hoca “ülkemize kapitalistler saldıracak” paranoyasıyla ülkenin her yerine mantar gibi askeri koruganlar (İng: bunker) yaptırmış...
Karanlıklar ülkesi Kuzey Kore'den döndüm. Bağımsız seyahat yasak. 7 devlet görevlisi tarafından denetlenerek gezdirildim. Akşamları otelden çıkmak yasak. Yolda yürümek, halkla konuşmak, en küçük bir eleştiri yasak. Kuzey Kore dünyada en az bilgi sahibi olunan ülke. Başka bir dünyada, başka bir...
Latin Amerika'da 1 Ayda 4 Mevsim adını verdiğim macera ve keyif dolu tek başıma seyahatim boyunca şaşırtıcı anlar yaşadım, iyi insanlarla tanıştım, lezzetli ve ucuz yemekler yedim, elektriği ve yolu olmayan balıkçı köyüne, Che'nin doğum yerine, dünyanın en büyük şelalelerine, az gidilen kentlere...