Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı olsun öncelikle ben landcıyım mantık yürüterek cevaplamaya çalışayım
1,el fren tabancası ve tabancanın bastıgı elektrik anahtarında sorun var gibi el fren pabuçları ve ayarlarına bakmak gerek
2,ön aks mafsalları ön diferansiyel tranfer kutusunun devrede kalması olası sebepler
3,ön aks...
Aracım seyir halinde gaz kesmelerde ön tarafından 70 80 km hızlarda bariz daha düşük hızlarda da duyulan cırlama (bilya sesine benziyor) ve hafif vibrasyon var,bu konuda bilgisi olan varmı?
Geçtigimiz yıllarda kasko degeri kayda deger bir indirim saglamadıgı için dilekçe vermemiştik bu yıl için özellikle benzinli modeller için rakkamı bilen veya ögrenenler paylaşabilirmi?
Suziki aracım hiç olmadı size veya ihtiyaç duyan bir başkasının işine yarar diye vakit ayırıp araştırdım,döner rotorlu dist ler de sıralamayı bulmak ve motoru çalıştırmak ciddi sıkıntıymış demekki daha önce hiç fark etmemiştim,sizede iyi günler.
ÇOK BİLGİM YOK TD5 KONUSUN DA O YÜZDEN BU KONUDA SİZE ÇOK YARDIMCI OLAMAYACAGIM,
Geçmişte def kullandıgım için ve defe benzedigi için kendi araç seçimimde disco 1 tercih ettim bunun sebebi 2 ler daha elektronik yürür aksam parçaları def ve disco 1 ler neredeyse aynı td5 ler satın almadan önce...