Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben size katılmıyorum. Müşterisi arttıkça, onlar geri dönüşler yaptıkça eksiklerini kapatma fırsatı yakalayacaklardır. Birde ne kadar ekmek o kadar köfte demişler. İsteklerimize göre ürün çıkarıyorlar. Ben ERBA 4.10 kullanıyorum. Benim ihtiyaçlarımı tümüyle karşıladılar.
Merhaba üstünden zaman geçmiş ama kullanıcı olarak yazmak istedim. Benim Erba 4.10 karavanım var. 1.6 multijet 105bg doblo ile sorunsuz bir tatil yaptım. Sürekli hareket halinde olmamıza engel olmadı. Benim karavanımda güneş paneli , tüplü şofbende var. Ağırlığı 1280kg oldu. Şunu belirteyim. Ben...
Merhaba, ben ve ailem ilk defa bu yaz karavan ile tatil yaptık. Karavan alma aşamasında o kadar olumsuz konuşanlar olduki şaşırdım.Vazgeçmemi tavsiye edenler de oldu. Yalnız aile fertlerinin tamamı karavanı istiyordu.
Onları dinlemedik ve aldık iyiki almışız. İlk zamanlar kamp alanlarında...
Henüz bir karavanım yok ama izlediğim bir belgeselde LPG li buzdolabı gördüm. Nerede kullanıldığınıda söyleyeyim: Alaska tepelerinde elektrik olmayan yalıtılmış bir bölgede 40 yıldır yaşıyormuş. Verimlilik açısından daha iyi demek ki.
Merhaba karavanınız hayırlı olsun. Darısı bana olsun ;) Satın aldığınız karavan 1tondan fazladır diye düşünüyorum. Yeni ehliyetlerde römork ya da karavan çekebilmek için E ehliyete sahip olmanız gerekmiyor mu? Başlığı "korkularım" olarak olarak yazsanız daha iyi olurdu bence .
Takip
Merhaba, May karavan benimde bütçemden dolayı dikkatimi çekmişti. Onay belgesi varmı?. Trafiğe uygunluk belgesi yoksa yurt içi ve dışı seyahatler sıkıntılı olur.
Bizde de iki çocuk var. Rahat edebiliyorsanız bende liste başına alacağım. Kantarda tarttirdiniz mi
Teşekkürler