Cemil İskender kullanıcısının son içeriği

1. Cemil İskender

Araç Tavsiyesi

X5 3.0 d iyidir
  2. Cemil İskender

2003 Cherokee 2.7 Crd Mi Discoveri Ll 2.5 Td Mi

Bence 4.7 daha iyi yakıt bence gazda 4.7 daha az bile yakabilir ben 60 kr civarı yakıyorum hayırlı olsun şimdiden
  3. Cemil İskender

Grand Cherokee Wj

selamın aleyküm jeep kullanıcıları ben bu hafta aracıma üstkapak Tamiri yaptırdım ama aracım ilk çalışmada mavi duman atıyor başına gelen yada bilgisi olan varmı acaba teşekkür ederim resim yükledim bu şekildeydi üst kapak
  4. Cemil İskender

Jeep Grand Cherokee 4.7 Isindiginda Stop Etme Problemi

Akü değiştikten sonra olduğu için bence başka aküyle dene önce enbasit tespit bu olur
  5. Cemil İskender

Wj Simit Lpg Tankı Takan Varmı ?

Benin’de 72 litre simit maslakta takılmış bundan aşağısı bu arabaya yetmez
  6. Cemil İskender

Gezenbilir Whatsapp Grubu ? [only Jeep :)]

Selamın aleyküm Cemil iskender istanbul 1999 4.7 wj 0551 625 43 44 bende üye olmak istiyorum hayırlı olsun
  7. Cemil İskender

çalıştır sular durulsun kuşlar sussun geç bak seyret bırak manzarayı o akıllarda kalsın geç...

çalıştır sular durulsun kuşlar sussun geç bak seyret bırak manzarayı o akıllarda kalsın geç direksiyona dolaş bırak kilometrede 1.5 yaksın
  8. Cemil İskender

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba Cemil ben ist dan off road yapmayı düşündüğüm için Cherokee 4.7 aldım bu hafta gidilen yerlerden haberdar olmak için burdayım şu anda Gelibolu'da yazlığımdayım butarafta olan organizasyon varsa katılmak isterim amatör olta balıkçılığı deniyorum olmuyor Bi türlü gezilecek yer varsa...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.