Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kayıp Kredi Kartı Ve Karavan Kiralama Sorunu
Hüseyin Bey Merhaba,
Maalesef özel mesaj gönderemiyorum. Yarın sabah yerel saatle 08:05 de Münih'de olacağım. Sanırım çıkmamız saat 09:00'u bulur. Eğer sizin için uygun olursa havaalanında iken sizinle telefonlaşalım. Daha sonra sizin firmayla...
İlgi gösterip yorum yazan herkese çok teşekkür ederim. Son durumda, bankadan "Kartınız hazırlanıp tarafınıza gönderilmiştir" şeklinde bizi sevindiren bir mesaj aldık. Şu andaki planımız, bir şekilde kartın evde kalan oğlumuza teslimini sağlayıp...
Onu teklif ettim ancak kiralayan kişiyle kart üstündeki kişinin isminin aynı olması gerektiğini söylediler. Aslında belki söylemeseydim hiç kontrol etmeyeceklerdi ama artık kendimizi ele verdik. Yoksa kredi kartı bulup götürmek çok kolaydı...
Destek için araştırdığım kişilerden bugün yanıt alamazsam, aklıma sadece tek bir yol geliyor.Basılmış olan kredi kartımın 2-3 gün içinde geleceğini düşünüyorum.Burada teslim alınırsa, acil kargoyla 1 günde de Almanya'ya gider. Karavan kirasını...
Tekrar teşekkür ederim. Peki bu işlemin kredi kartıyla yapılması sigorta şirketinin uyguladığı bir zorunluluk mu yoksa firmanın kendi uygulaması mı? Yani sigorta poliçesi iptal olmadan firmayı nakit depozito ödemeye bir şekilde ikna edebilir...
Tekrar teşekkür ederim. Peki bu işlemin kredi kartıyla yapılması sigorta şirketinin uyguladığı bir zorunluluk mu yoksa firmanın kendi uygulaması mı? Yani sigorta poliçesi iptal olmadan firmayı nakit depozito ödemeye bir şekilde ikna edebilir...
İlginiz için teşekkür ederim. Firma maalesef süre çok az kaldığı için ötelemeyi kabul etmiyor. Şu anda dediğiniz gibi birisini bulmaya çalışıyorum. Ancak kafama takılan birşey var. Burada depozito bedeli olan 1.200 EUR yu nakit olarak zaten...
Merhabalar,
21 Nisan da yazdığım mesajda belirttiğim gibi 8 Haziran Pazartesi günü yani 2 gün sonra karavanla Avrupa turumuza başlayacağız. Ancak maalesef dün kredi kartımı kaybettim ve yeni kartın basılması en az 2 hafta sürecek. Karavanın tüm kira bedelini daha önce ödemiştim fakat bildiğiniz...
Ynt: Kiralık Karavanla Avrupa Turu İçin Gün Sayıyoruz
Yanıtlarınız ve yorumlarınız için teşekkürler. Şadan Bey,önerdiğiniz gezi yerlerini hemen not aldım ve rotaya ekledim. Bu önerilerin, ilk defa gidecekler için gerçekten çok önemli olduğunu düşünüyorum.Çok yakınına kadar gittiğim güzel bir...
Gezmeyi ve keşfetmeyi seven tüm forum üyelerine merhaba....
Sitenin değerli üyeleri Yetim ailesinin 2012 yılında yaptıkları geziye özenerek 2 yıldır hayalini kurduğumuz ve yaklaşık 10 aydır da planlamasına başladığımız karavan turumuzu 8 Haziran-22 Haziran tarihleri arasında yapacağız. Uçak...