Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk kampımı Yedi Göller Milli Parkında yaptım C.tesi sabahı gittim akşama doğru yoğunluk azalmıştı Ertesi sabahı AVM de sandım kendimi motosiklet kullandığım halde trafikteydim Çok güzel yer lakin seçiminizi mümkünse hafta içi yapın
@kaptanmagaraadami çok güzel bir fotoğraf
İş değişikliği sebebi ile izin kullanamayacağım bu yıl Bayramda 9 günlük tatili değerlenbiribilirim size yazarım Takip ettiğim kadarı ile Ege ve Akdeniz gezileri yapanlar çok met ediyorlar
Sorunuzun cevaplarını paylaşılmış gezi raporlarından ve daha bir çok farklı başlıklardan bulabilirsiniz bu sorunuza cevap verebilecek oldukça fazla yazı var
Çok çok geçmiş olsun Bende sizin gibi motosiklet sürücüsüyüm kamp yapmaya yeni başladım ve ara ara 4x4 düşünüyorum Kazanız üzücü geziniz güzel olmuş tekrar geçmiş olsun
Adım Cengiz Haytacı İstanbulda ikamet ediyorum Motosiklet kullanıcısıyım 3 yıllık iki teker hayatımda maalesef kamplı bir gezim yok Şuan matından çadırına kadar dolaplarımı dolduruyorum Yaza hazırlığımı tamamlamak ve kamp yapmak istiyorum Herkese güzel geziler
Benim arkadaşım 55 kilolarda boyu sizle hemen hemen aynı crf 250 L aldı ayakları yere sağlam basamada motosikletinden çok memnun Kedni sözü ''Arazi olmadığı taktirde GS,TENERE gibi Ağır endurolar çok kolay sürülür Gaza bastınız mı bu motorlar kendileri 4 lastikli otomobil gibi gidiyor fakat...
Kesinlikle haklısınız KTM rc 390 yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum harika bir viraj ve harika bir frenleme Honda ve Yamaha da bulamayacığınız bir denge var Fakat servise bir kere işim düştü
Elimizde var dediler Gittik siz gelene kadar alındı dediler 2 hafta içerisinde getiririz dediler işten...