Cengiz Haytacı kullanıcısının son içeriği

1. Cengiz Haytacı

Kamp Yeri Tavsiyesii*

İlk kampımı Yedi Göller Milli Parkında yaptım C.tesi sabahı gittim akşama doğru yoğunluk azalmıştı Ertesi sabahı AVM de sandım kendimi motosiklet kullandığım halde trafikteydim Çok güzel yer lakin seçiminizi mümkünse hafta içi yapın @kaptanmagaraadami çok güzel bir fotoğraf
  2. Cengiz Haytacı

Motosiklet Ile Ege Ve Güney Kampı..

İş değişikliği sebebi ile izin kullanamayacağım bu yıl Bayramda 9 günlük tatili değerlenbiribilirim size yazarım Takip ettiğim kadarı ile Ege ve Akdeniz gezileri yapanlar çok met ediyorlar
  3. Cengiz Haytacı

Hayallerimizi Gerçekleştirme Yolunda :)

Hayalleriniz gerçekleştirmenizi dörk gözle bekliyorum Fakat yukarıdaki bazı olumsuz yorumları da haksız görmüyorum
  4. Cengiz Haytacı

Kampçı Var Mı Kampçı :)

Antalya-Fethiye tarafları çok istiyorum Size uygunsa yakın zamanda haberleşelim
  5. Cengiz Haytacı

Sırt Çantası Ile Türkiye Turu

Sorunuzun cevaplarını paylaşılmış gezi raporlarından ve daha bir çok farklı başlıklardan bulabilirsiniz bu sorunuza cevap verebilecek oldukça fazla yazı var
  6. Cengiz Haytacı

Kazdağları Sütüven,hasanboğuldu Dünya Harikalarından Diyarlar

Çok çok geçmiş olsun Bende sizin gibi motosiklet sürücüsüyüm kamp yapmaya yeni başladım ve ara ara 4x4 düşünüyorum Kazanız üzücü geziniz güzel olmuş tekrar geçmiş olsun
  7. Cengiz Haytacı

Kampçı Var Mı Kampçı :)

Kurban bayramına 1 aylık iş arası::smiley::smiley::smiley:müsayit olan birileri varsa beraber gidebiliriz
  8. Cengiz Haytacı

Bildiklerimi Paylaşmak Bilmediklerimi Öğrenmek

Sayfanızdaki Iran yazısı bugüne kadar bize anlatılanlarla pek bağdaşmasada güzel ve maceralı
  9. Cengiz Haytacı

Husky - Evolite - Arpenaz Arasında Kaldım

Takip bilgileri kişilerin yorumları
  10. Cengiz Haytacı

İstanbul Yakınlarında Bildiğiniz Güzel Camping Alanı Var Mı?yardım Lütfen

Ben fotoğraflara baktım da Harika bir yer buradan güzel bir yol tarifi yaparbilirseniz çok sevinirim
  11. Cengiz Haytacı

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Adım Cengiz Haytacı İstanbulda ikamet ediyorum Motosiklet kullanıcısıyım 3 yıllık iki teker hayatımda maalesef kamplı bir gezim yok Şuan matından çadırına kadar dolaplarımı dolduruyorum Yaza hazırlığımı tamamlamak ve kamp yapmak istiyorum Herkese güzel geziler
  12. Cengiz Haytacı

1.60 Boyunda Bir Bayan Olmak, Enduro Motor Kullanamamak mı Demek? :(

Benim arkadaşım 55 kilolarda boyu sizle hemen hemen aynı crf 250 L aldı ayakları yere sağlam basamada motosikletinden çok memnun Kedni sözü ''Arazi olmadığı taktirde GS,TENERE gibi Ağır endurolar çok kolay sürülür Gaza bastınız mı bu motorlar kendileri 4 lastikli otomobil gibi gidiyor fakat...
  13. Cengiz Haytacı

Ktm Duke 125-200-250 ??

Kesinlikle haklısınız KTM rc 390 yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum harika bir viraj ve harika bir frenleme Honda ve Yamaha da bulamayacığınız bir denge var Fakat servise bir kere işim düştü Elimizde var dediler Gittik siz gelene kadar alındı dediler 2 hafta içerisinde getiririz dediler işten...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri