cenkoztrk kullanıcısının son içeriği

1. cenkoztrk

Konforlu Bir Kamp Alanı Nasıl Hazırlanır?

Güzel bir adet ve kültür bence
  2. cenkoztrk

Haha bu güzelmiş. Doğa ve kamp her anı çok özeldir benim için.
  3. cenkoztrk

Keçe gibi battaniyeler. Aslında bu battaniyelerde çok konforludur
  4. cenkoztrk

Merhaba; şişme yataklar konforlu bir uyku sunar doğru. Ama düzgün bakınca ve saklayınca uzun ömürlü olurlar ve konforlarını kaybetmezler. Blogumda bu konu hakkında bir kaç kelam yazdım. Okumanız dileğiyle. Yazının LİNKİ
  5. cenkoztrk

Uyku Pedi Nasıl Saklanmalı?

Uyku pedlerine hiç kimse yeteri kadar özen göstermez. Hep geri planda kalır. Düşünürüz ki uyku pedi kamp sonrasında katlanır yada rulo yapılır koyarız kenarıya bir sonraki etkinliğe kadar öylece durur. Giriş bölümünde yazmış olduğum düşünceler öncelikle benim fikirlerim. Herkes için geçerli...
  6. cenkoztrk

Merhaba dostlarım. Kampa giderken ve kamp esnasında neler yapılmalı nasıl davranılmalı ve nelere dikkat edilmeli konusu hakkında bir kaç bilgi ve tecrübemden bahsetmek istiyorum. Bir çok kamp tutkunu nerede olursa olsun keyfine düşkündür ve evinde yaşadığı huzuru ve konforu kamp alanında da...
  7. cenkoztrk

Orman Kampı Ve Kanuni Yaptırımları

Bence doğru yaklaşım bu olmalı. Issız bir bölge ise planlanan yer öncelikle jandarma ile bilgi paylaşımı yapmak herkes için en mantıklısı olur.
  8. cenkoztrk

Çadır Seçimi Lütfen Yardım

Şahsen ailem ile yapmış olduğum çadır kamplarında büyük, geniş çadırları tercih ediyorum. Çocuk olunca malzemede bol oluyor malum. Rahat ediyorsun. Otomatik çadırlardan ziyade normal kurulumlu çadırlar ile uğraşmak ise ayrı bir keyif veriyor. Tercih sizin!
  9. cenkoztrk

kamplı balık avı

Paylaşım iyi olmuş yalnız sayfanda kısıtlama var. Açılmıyor.
  10. cenkoztrk

[video] 2016 Kampımız - Akyaka Orman Kampı, Muğla

Güncel videolarınızı bekliyoruz. Teşekkürler
  11. cenkoztrk

Doğum günümü doğada kutladık... https://youtu.be/gyEBwoBOSBc

Doğum günümü doğada kutladık... https://youtu.be/gyEBwoBOSBc
  12. cenkoztrk

Çadıra Pencere Açmak

Sadece alt iki köşeyi kesip 10cm kadar yukarıya dik kesebilirsiniz. Hatta kesilmiş kenarlara şerit cırt yapıştırabilir kötü havalarda kapalı tutabilirsiniz.
  13. cenkoztrk

Çadıra Pencere Açmak

Merhaba, direk tül pencere yağmur için dezavantaj değil mi?
  14. cenkoztrk

Bence Kamp Kültürü

Doğru çevreye saygı çok önemli Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  15. cenkoztrk

Ankara'dan Çadır Kampı İçin Ailecek Gidilebilecek Güvenli Yerler

Merhaba; evet güzergah doğru. Araba ile gitmek daha doğru olur. Sadece orman içinde 50-100mt gibi bir kısım çok bozuk. Ben de alçak araba ile çok dikkatli geçtim o kısmı. Bölgede çeşme illaki vardır ama ben görmedim dikkat etmedim daha doğrusu. Günü birlik gezmeye gitmiştik sadece. Ama google...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri