Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba.
aracım 2006 forester 2.0 lpg
şehiriçi ortalama 12-13.5 litre/100 km lpg sarfiyatı var. uzun yolda 9-10 arası oluyor.
keyifli bir araç. dolu olanını tercih etmelisiniz. deri ,koltuk ısıtma ve sunroof. bunlar aracı daha da sevmenize neden olacak.
dizelden buz gibi soğudum. pompacıda 3 gün kaldı arıza vermedi tek marşta çalıştı. bilgisayardan kontrol edince herşey normal. eve gidip bir gün sonra marşa basınca hemen alıp iki turda stop ediyor. bir yerden mazot hava yapıyor deniyor. anlamadım gitti. sanırım satıp benzinli lpg işine dönsem...
turbo dizel araçlarda vakum olmuyor. turbo yüzünden . hava serbest giriyor. motorun devri mazotun püskürme miktarı ile ayarlanıyor. ayrıca hiçbir arıza kodu okumuyor cihazlar.
araçta yazılım var ama rölanti düşmemesi son zamanlarda oluştu. hiçbir arıza kaydı gözükmüyor. hatta yüksek rölantide takılı kalmışken inip turbo basıncını ayarlayan solenoidin vakum borusunu çıkardım ( turbo faktörünü elemek için) işe yaramadı. aynı. rölantinin düşmemesi sorununu biri de...
teşekkür ederim. aracım tam sıcak değilken sorun yok rölantiye düşüyor. ısınınca sorun oluyor. yazılımı kontrol ettireceğim. rail basıncını düşük yükte azaltarak işe başlayabilirim. turbo yeni yapıldı.
merhaba . biraz eski bir konu ama incelerken ilgimi çekti. öncelikle yenilikçi anlayışınızı tebrik ederim. size katılıyorum. kremayer direksiyon olayı çok ilgimi çekiyor ancak wj 2.7 jipim için doğru dürüst bir uygulama bulamadım. direksiyon hakimiyeti berbat. kremayer uygulamasını yaptıysanız...
aracım yol sıcaklığına gelince durduğu yerde gaz pedalına basıp bırakınca rölanti 1400 devirde kalıyor. vitesi d ye alınca normale dönüyor . tekrar p veya n konumuna getirince sorun olmuyor. sanki biraz gaz yiyormuş gibi ama rölantiye düşürünce hiç sorun yok. arıza kaydı vermiyor. çözemedim gitti
2004 wj crd aracımda anlayamadığım bir sorun var. aracım ideal motor sıcaklığına ulaştığı zaman boşta gaza basınca sanki takılmış gibi 1300 devirde takılıp duruyor. vitesi d ye alınca normale dönüyor ve tekrar boşa alınca rölanti gayet normal. ama gaza basıp bırakıncaönce 1500 devire normal...