cerentutus kullanıcısının son içeriği

1. cerentutus

Karavan Kiralama Platformu Karavan360.com Açılıyor!

Çok teşekkür ederiz ☺️ Gezenbilir de bizim gibi kamp yapmayı, gezmeyi seven binlerce gezgin olduğunu biliyoruz, buradaki bilgi paylaşımı ve dayanışma kültürünü çok seviyoruz. Karavan360 hakkında önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyoruz. Sizin gibi gezginlerin yorumları bizim için çok değerli...
  2. cerentutus

Merhaba Davut Bey, Yorumlarınız için çok teşekkür ederim ☺️ Dediğiniz gibi tarafları buluşturmak kadar oluşabilecek sorunlarda sorumluluk almak da bir o kadar önemli ve biz oluşabilecek tüm sorunlarda neler yapabiliriz üzerine 6 aydır çalışıyoruz. Karavan360 sadece bir ilan sayfası olmayacak...
  3. cerentutus

Merhaba güzel yorumlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. ☺️ Aslında burada Karavan360' tan kısaca bahsettik. 6 aydır bu proje üzerinde çalışıyoruz ve amacımız sadece tarafları buluşturmak ve bir ilan sayfası olmak değil. Bunun ötesinde her iki taraf için de güvenli bir kiralama...
  4. cerentutus

Selamlar herkese, ben Karavan360.com’dan Ceren. Çok yakın zamanda hayata geçirmeyi planladığımız karavan kiralama platformumuzu hem size tanıtmak hem de kendi karavanını kiralamak isteyen herkesi davet etmek için bu postu atıyorum. Eğer karavan sahibiyseniz ve karavanınızı kiralamak...
  5. cerentutus

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar ben Ceren. Yeni açılacak olan yeni nesil karavan kiralama platformu Karavan360.com ekibindenim. Buraya karavan dünyasını keşfetmek ve bildiğim ilginç bilgileri size aktarmak için geldim. Bu arada eğer karavan sahibiyseniz ve karavanınızı kiralamak isterseniz, ücretsiz listelemek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri