Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sizede ayrıca teşkkür ederim qonqueror sizin dediğiniz gibi müşir işini hallettim. sırasıyla başladık ilk mazot filitresi sorun gitmedi sonra mazot valfi değiştirdik oldu çok şükür.
aynen anlamayan usta olunca sıkıntılı ben forumdaki arkadaşların yaşadığı problemler sayesinde :) hepsine bilgileri verdikleri tekrar teşekkür ediyorum; 3000 deviri geçmeme sıkıntısını diğer hiç bir yerini elletmeden mazot müşirini değiştirerek hallettim çıkmaçıdan aldım bir adet 407 2000 hdi...
Sadece su turbonun pervanesi genişleterek cekisini artırmak istiyorum bunun hakkında yardımcı olsanız mükemmel olur birde 3000 devirde kitliyor bu nasıl çözülür
Baya bir sıkıntımıymis çok ellemeden satmak en mantikli.is herhalde yoksa anladığım kadariyla çok farkli sorunları oluyor bu araçların genelde hep aynı sorunlar görüldüğü kadariyla cevabınız için teşekkürler.
merhaba oğuz bey size bir kaç sorum olacaktı. mümkünse numaranızı gönderebilirmisiniz. benimde 2006 grand vitara 20 td xl7 var ama araç gitmiyor çekmiyor. bunu kurtarmak için you tube videonuzu izledim mükemmeldi nasıl yaptınız. bu genişletme nasıl oluyor ve ne kadar yapılması lazım.