çetinilergin kullanıcısının son içeriği

1. Ç

Acil Satılık Unimog 404s

Ynt: Acil Satılık Unimog 404s selam ben bu aracı karabükden aldığımda fren merkezleri( karbüratör dışı var ici yokdu) aküler yokdu( silecek motorları yokdu) direksiyonda sertlik ve boşluk vardı el freni calışmıyordu vitesler 2. vites ve geri vitesden başkası calışmıyordu önce tekirdağ şarköy...
  2. Ç

Acil Satılık Unimog 404s

Ynt: Acil Satılık Unimog 404s selam edirnede bundan anlayan usta yok ben ankaradan unimogcu erdem erdoğandan yeni debiyaj baskı balada aldım fakad burada snırım hatalı montaj yapıldı debriyaş bilyasından ses geliyor alıcı olan varsa fiyat da anlaşırız
  3. Ç

Acil Satılık Unimog 404s

Ynt: Acil Satılık Unimog 404s aracımın 650tl mtv borcu 165 tl muayene borcu ve debriyaş baskı tamir masrafı ( edirne de ) 1000 tl bu masraflar alıcıya ait olursa 11000 tl ye vercem görüşmek icin beni 05316564506 dan arayabilirsiniz
  4. Ç

Acil Satılık Unimog 404s

selam dostlar gecen yıl karabükden severek aldığım 78bc064 plakalı unimog404s uzun şasi aracımı 20gün önce gecirdiğim iş kazasınde sağ elimi en az 2 sene kulanamayacağım bu ndenle ve tedavime katkısı olsun diye alım ve tamir masraflarıyla bana maliyedi olan 22000 teleye vericem ruhsatda kamyonet...
  5. Ç

Satılık Unimog

selam arkadaşlar ben edirneden çetin ilergin gecen yaz severek karabükden aldığım unimog 404s aracımı malinedenlerimden dolayı satmak isdiyorum aarcımın muayenesi var belkigörmüş olanlar vardır aracımın plakası 78 bc 064 kırmızı renli uzun şasi kamyonet ruhsatlıdır ve aracımı bana maliyedi olan...
  6. Ç

Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları SELAM BEN EDİRNEDEN ÇETİN İLERGİN ELİMDE 73 MANTA KASA MERCEDES 280 VAR MUAYENE VAR HİCBİR MASRAFI YOK ARACIMI KAFA KAFAYA BENZİNLİ YADA DİZEL UNİMOGLA TAKAS YAPMAK İSDİYORUM CEP NO 05316564506 SAYGILAR

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri