ceyhun0534 kullanıcısının son içeriği

1. C

Cumalıkızık Köyü

Ynt: Cumalıkızık Köyü Söylenenlerin hepsi yalan. Söylenen sadece çamur at izi kalsın politikası başka birşey yok!
  2. C

Bursa Gezilecek Yerler

Ynt: Bursa Gezilecek Yerler 1) Yozlaşma anlayışınız nasıl bilemiyorum. 2) Haftasonu binlerce ziyaretci ağırlayan ve bir arabanın zor geçtiği sokaklarda arabayla gezmeye müsade edilmesi söz konusu olamaz. Lütfen ne kadar otopark parası verdiğinizi yazın ve size ne makbuzu kesildi onuda...
  3. C

Otomatik vites güç aktarımı hakkında

Ynt: Otomatik vites güç aktarımı hakkında O kadar yük çekerken motor sesinin bile değişmemesi ve ayağımı frenden çekince hareket etmesi şaşırttı. Otomatiklerde motora binen yükü bu denli hafifleten özel bir aktarım gücü mü var veya şanzumanın özelliği mi?
  4. C

Otomatik vites güç aktarımı hakkında

Arkadaşlar merhaba; 1998 model Grand Vitara 2.0 aracıma taş yüklü romork bağladım 900-1000 kg arası ve engebeli arazide 4L modunda bayır yukarı hiç zorlanmadan çıktım. Hayret verici bu durum hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
  5. C

Grand Vitara Otomatik Vites Yardım

Ynt: Grand Vitara Otomatik Vites Yardım arazi vitesinden atma problemi bendede var. zaman zaman arazi vitesine takarken ve araziden çıkarırken cırtlama sesi de geliyor. nedense şuan böyle bir sorun yok.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri