ceyhunugur kullanıcısının son içeriği

1. C

SUBARU FORESTER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Ynt: Subaru Forester Almayı Düşünüyorum benim araç bu şunu bakın bundan nasıl vazgeçebilirsiniz
  2. C

Subaru Forester Hakkında

Ynt: Subaru Forester Hakkında forester yaşam tarzı sıfır tenekeye bineceğine 100 bınde kı subaruya bın bak şunu güzelliğine
  3. C

Subaru Forester

Ynt: Subaru Forester bu arka amortisörler başlı başına sorun ama en iyisi orjınal olanı ıkısı 2000 tl ben çok araştırma yaptım her yola başvurdum tamir olayı helejon takmak yada yuksek yay ama hıçbırısı orıjınal gıbı olmuyor ve arabanın goruntusu cok değişiyor bır secenek daha var coılover ama...
  4. C

Subaru Forester

Ynt: Subaru Forester bu da benım araç ama forester dan başkası yalan dıyorum
  5. C

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım devam forestera :)
  6. C

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... forester xt gerisi yalan
  7. C

2004 forester amortisör patlak yardımm

Ynt: 2004 Forester Amortisör Patlak Yardımm Arkadaslar bu jaspa da alternatıf amortısor dıye ıkı cıft amortısor var fıyat 1060 tl cıftı kullanan yada bu konuda bılgısı olan var mı
  8. C

2004 xt cam motoru problemi çözümü

Ynt: 2004 Xt Cam Motoru Problemi Çözümü benımde 2003 model forester xt var sol cam motoru gıttı gıdıyor yanı l300 motoru nerde satılıyor ve hangı usta montajı yaptı ıstanbulda bılen varsa soylebılır mı
  9. C

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ben ceyhun bır tane foresterım var turkıyeyı gezıyorum ıstanbuldayım havalımanında calışıyorum

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri