Cgrmzk kullanıcısının son içeriği

1. Cgrmzk

2004 Model 2,7 Aracım Sabahları İlk Marşa Basmada Zor Çalışıyor

Mazot pompası da olabilir, benzer bir olay başıma gelmişti, mazot pompasından ufak bir sızıntı vardı, araç mazotu geri kaçırdığından geç çalışıyordu.
  2. Cgrmzk

Grand Cherokee 2.7 Crdi

2.7 kullanıcısıyım. Motor ve şanzımandan yana rahat olun, önceki sahipleri özellikle şanzıman için periyodik yağ bakımlarını iyi yaptılarsa sorun çıkaracak araba değillerdir. 4.7 gibi uçmaz ama ara hızlanmaları kendi çapında güzeldir. Gürleyemez, kendine motor sesiyle aşık etmez orası da ayrı...
  3. Cgrmzk

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

O zaman 2.7'de de olma ihtimali yüksek. Bu akşam kelebek olayını kontrol edeceğim. Map sensörü ve maf sensörünü de temizleyeceğim, faydası olacaktır. Problem büyük bir şey olsa sürekli yapardı diye düşünüyorum, açıkcası ilk başta enjektör veya pompa diye şüphelendim; enjektör veya pompa olsa...
  4. Cgrmzk

Jeep Geri Çagırımdan Bedava Kontak Ve Anahtar Değişimi Yapıyor..

VIN numarası, şasi numarası diye adlandırdığımız numaradır, ön camın sol alt köşesinden veya ruhsatınızdan bakabilirsiniz.
  5. Cgrmzk

Arıza koduna baktım bir şey çıkmıyor. Gerçi bulunduğum şehirdeki cihazların programları çok dandik geldi bana. Belki yetkili serviste bakılsa bir kod çıkabilir, en yakın yetkili servis de 200 km olunca şimdilik bekliyor. Gaz gelebeği dizel araçlarda yok diye biliyorum, kendim de göremedim ama...
  6. Cgrmzk

grand cherokee yol tutuş problemi

Wj kullanıyorum, eğer alt takımda her şey yolunda ise aracın binek bir araç gibi dümdüz gitmesi gerekiyor. Bu araçlar sadece yolun hafif bozuk olduğu yollarda birazcık sağa sola sarhoşluk yapıyor.
  7. Cgrmzk

Hortumu söküp turboyu kontrol ettim, anormal bir durum gözükmüyor. Turbo milini elimle kontrol ettim; boşluk, yağ gelme gibi bir durum yok. Şimdilik her şey yolunda, beklemedeyim.
  8. Cgrmzk

Herkese hayırlı günler, 2.7 crd aracım yüksek hızlarda seyir halindeyken (100 km'den sonraki hızlarda) kendi kendine anlık gaz veriyor gibi yapıyor, o esnada arıza lambası yanıp tekrar sönüyor, anlık bir durum. Arıza lambası yanarken araç kendi kendine ivmeleniyor gibi yapıp bırakıyor. Bir süre...
  9. Cgrmzk

4.7 Overland H.o Kilitli Difransiyel Uğultusu

Şaftı söküp teste çıkın, ses kesinlikle kaybolacaktır. Aslında sorunun çözümü en net şekliyle şaftı değiştirmek, fakat pahalı ve gereksiz işlem, tek çare kafaları değiştirmek..
  10. Cgrmzk

Şimdiden kolay gelsin, sonucu bekliyorum merakla.
  11. Cgrmzk

2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum

Siyah dumana fazla takılmamak gerekiyor. O kadar çok sebep var ki hangi biri çözüme kavuşturabilir? Buna hem zaman yetmez, zaman yetse maddi emek vermek gerek; sonuç yine değişmeyecektir, az da olsa o duman muhakkak gelecektir. Turbo, enjektör, yakıt kalitesi, motorun kurum bağlama durumu...
  12. Cgrmzk

Ön şaft bizim araçlarda kronik problem. Zaman içerisinde şaft kafaları içerisindeki bilyalar aşınıyor, ne kadar yağlansa da aşınan bilyaların ses yapması tam olarak engellenemiyor; çözüm şaft değişmek ama çok pahalı olduğu için şaft kafalarının değişimine gidiliyor. Bu şaft kafalarının orijinal...
  13. Cgrmzk

2.7 Wj Isınınca Yüksek Rölanti

Dizel motorlarda rolanti motoru yok diye biliyorum. Enjektörler aracılığıyla motor rolanti devri ayarlanıyor.
  14. Cgrmzk

Rica ederim, birazcık olsun fikirlerinizin netleşmesine katkısı olduysa ne mutlu bana.
  15. Cgrmzk

Uzun bir süredir 2.7 kullanıyorum. Yaklaşık 40 bin km yol yaptım. Hem uzun yolda, hem şehir içinde, hem de arazide kullanıyorum. Dizel almamın sebebi öncelikle lpg'den nefret etmem. Diğer bir sebebi ise tek aracım olduğu için lpg'nin ufak tefek gıcıklıklarıyla uğraşmak istememem, koy mazotu gez...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri