chair umpire kullanıcısının son içeriği

  1. C

    Çadır Seçimi

    Yalnızca yazın Ege Kıyısında ve Akdeniz Kıyısında kullanacağım, çabuk kurulan, hafif çadır arıyorum. Ne önerirsiniz?
  2. C

    Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

    Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Vizeler dolayısıyla forumu takip edemedim sanırım fırsatı kaçırdım. İlk kampımı siz değerli insanlarla yapma fırsatım olacaktı. Umarım kış kamplarınız devam eder. :)
  3. C

    Gezenbilir Sakarya Grubu

    Ynt: Gezenbilir Sakarya Grubu Hoş bulduk. Tanju abi, el yapımı karavanını, gezilerini vs. gördüm etkilenmemek elde değil. İlk kampımı tecrübeli insanlarla yapmak uygun olacaktır. Grubumuzun bu kış için kamp planı var mı? Bununla birlikte karavan demişsiniz, çadırla gelemez miyim? :)
  4. C

    Karrimor X Lite X 1 Tek Kişilik Çadır İncelemesi

    Ynt: Karrimor X Lite X 1 Tek Kişilik Çadır İncelemesi Arkadaşlar, ben kampçılığa yeni başlayacağım ve ilk kampımı Şubat ayında planlıyorum. Kampımı tek başıma yapacağım, acaba bu çadır işimi görür mü?
  5. C

    Kampın İnsana Etkileri

    Ynt: Kampın İnsana Etkileri Kusura bakmayın. Ara sınavlar (vizeler) başladığı için ders çalışıyorum. Yeterli olacak mıdır, bilmiyorum şu an için bütçem 1.000 TL diyebilirim.
  6. C

    Kampın İnsana Etkileri

    Ynt: Kampın İnsana Etkileri Kesinlikle haklısınız, yeni bir oyuncağı olmuş bir çocuk gibiyim... Şu an bilgim ve ekipmanım yok. Ekipmanımı ve bilgimi forum sayesinde şubata kadar tamamlamaya çalışacağım.
  7. C

    Kampın İnsana Etkileri

    Ynt: Kampın İnsana Etkileri Haklısınız en yakın zamanda bir fotoğraf yükleyeceğim. Sakarya'da okuduğum için bu bölge tercihim, dağ/deniz kenarı/yayla hiç fark etmez... Aslında şu an forumda bir çok yazı okuyorum ve yazılar bu kampçılık bilgimi hem de kamp isteğimi arttırıyor.
  8. C

    Gezenbilir Sakarya Grubu

    Ynt: Gezenbilir Sakarya Grubu Selamlar, İsmim Muhammet, 22 yaşındayım ve Sakarya Üniversitesi öğrencisiyim. Aslında İstanbul'da yaşamaktayım. Benim ilgim daha çok kampçılıkla ilgili; sanırım buradaki grup üyelerin çoğu Off-Road'la ilgili. Sakarya'da Kampçılıkla ilgili bir grup vs. var mı?
  9. C

    Kampın İnsana Etkileri

    Ynt: Kampın İnsana Etkileri Ben kendimi tanımak, ruhumu hissetmek için tek başıma doğa kampı yapmak istiyorum. Öğrenci olduğum için devre arasında (1-10 Şubat) yapmayı planlıyorum. Bu ilk kampım olacağım için gideceğim yerin güvenli olmasını istiyorum; aynı zamanda kamping alanı olmamasını...
  10. C

    Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

    Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar, 22 yaşındayım. Kampçılığı çok merak ediyorum ama kampçılık yapacak özgüvenim yok. Gezenbilir umarım o özgüveni verir..
  11. C

    Kampın İnsana Etkileri

    Sevgili kampçılar, Bir kampın insan üzerine olumlu/olumsuz etkilerini yazabilir mi? Özellikle kendinizden örnekler vererek açıklarsanız, güzel olur.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,465
Mesajlar
1,518,274
Kayıtlı Üye Sayımız
172,117
Kaydolan Son Üyemiz
fmt35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst