Chakonki kullanıcısının son içeriği

1. C

Çekme Karavan Korkuları

Ben n11.com dan almıştım. Şimdi tükenmiş diyor. Şöyle aratın diğer alışveriş sitelerinde bulursunuz "Lampa Karavan Yan İlave Geniş Görüş Aynası 65551"
  2. C

Çekme Karavan Korkuları

Yaklaşık 10 bin km tecrübesi olan biri olarak çekme karavana yeni başlayanlar için araç kullanma tavsiyelerim. Karavan çekmek için uzman olmaya gerek yok. Sakin kullanın yeter 80 km hızı asla aşmayın Virajları biraz açık alın Aynalarınız yetmiyorsa mutlaka uzatma ayna alın 100 TL ye ayna üstüne...
  3. C

Feribot Hatları Ve Ücretleri

Eskihisar-Topcular, Haziran 2018 itibarı ile 5 metre çekme karavan+otomobil için 105 TL aldılar. Osmangazi köprüsünden geçsem ne yazacaktı acaba
  4. C

Şubat 2018 Karavanla Doğu Ekspresi Güzergâhı

Bu yolculuğu yapabildiniz mi? Yaptıysanız biraz bilgi verir misiniz?
  5. C

Bagaj Kapağı Açtırma

Hiç tavsiye etmem. Hem kesilecek, hem kapak yapılacak ve yalıtım sağlanacak. Çok ustalık gerektiren riskli bir iş. Bırakın öyle kalsın.
  6. C

Eskişehir'de Karavan İle Konaklama

Sazova parkı yerine Musaözü göletinde kaldım... Şehre 15 dakika. Çekme karavanı oraya park edip arabanızla şehri gezebilirsiniz. Su, tuvalet, çevre aydınlatması var, elektrik pirizi göremedim. Belki vardır. Telefon çok zor çekiyor. Kurbağa sesinden başka ses yok. Doğa çok güzel. Çocuklar macera...
  7. C

Eskişehir'de Karavan İle Konaklama

Öneriniz için teşekkürler. Sazova parkında kalmayı planladım. Bakalım nasıl olacak

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri