chatlaxx kullanıcısının son içeriği

1. chatlaxx

1993 Opel Frontera 2.0 Sport

Ynt: 1993 Opel Frontera 2.0 Sport Eski kasa pajero snorkeller biraz modifikasyonla oluyor balikay rumuzlu arkadaşımız montaj yapmıştı
  2. chatlaxx

Jeep Grand Cherokee Limited 4.7 V8 Wj 2001 Tutkum, Yaşam Tarzım, Heyecanım.

Ynt: Jeep Grand Cherokee Limited 4.7 V8 Wj 2001 Tutkum, Yaşam Tarzım, Heyecanım. 41 kere maşallah diyeyim aracınızın mükemmel kondisyonda olduğu belli kazasız belasız binersiniz inşallah. Aynı hastalık bendede var ama bir türlü bulamadım kafama yatan bir araç >:(.Olanda piyasa fiyatından %50...
  3. chatlaxx

Yine Yeniden Frontera

Ynt: Yine Yeniden Frontera Boyasız oldugunu beyan etmekteler onun için belirtmiştim
  4. chatlaxx

Yine Yeniden Frontera

Ynt: Yine Yeniden Frontera Kusura bakma işlerimin yoğunluğu nedeniyle daha yeni girebildim siteye; Frontera B Kasa 3.2 tabiki tavsiye ederim.Konforlu güvenli ve gösterişli bir araçtır.Opelin yanlış pazarlama stratejisi vergi dezavantajı nedeniyle herkesin uzak dur dediği bir araçtır ama ben...
  5. chatlaxx

100000 Km Altında 2004 - 2005 5 Kapı Grand Vitara Arıyorum

Ynt: 100000 Km Altında 2004 - 2005 5 Kapı Grand Vitara Arıyorum Orjinal 120 000 km de bej rengi kkazasız tramerr kayıtlarından ve TÜV den teyit edilebilir tam bakımlı 10.000 km hiçbir sşekilde bakim yapılmayacak yilindan dolayi trigger zinciri katalitik Konvektör u on takmı bakımları yağ...
  6. chatlaxx

Yamaç Paraşütü İçin En İyi 10 Adres

Ynt: Yamaç Paraşütü İçin En İyi 10 Adres Manisa Demirci Türkmentepe bence Yamaç Paraşütü için ideal bi yer...
  7. chatlaxx

Manisa

Ynt: Manisa Manisa Demirci Türkmentepe de yamaç paraşütü etkinliği düzenlenecekmi bu yıl bilgisi olan varmı arakadaşlar
  8. chatlaxx

Artık Bende 3.2 V6 Sahibiyim

Ynt: Artık Bende 3.2 V6 Sahibiyim Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. öncelikle herkese saygılar 2000 model 122.000 km de olan opel frontera 3.2 v6 araç sahibiyim (yeni aldım) bu aracı kullanan arkadaşlardan ricam dikkat etmem gereken püf noktaları nelerdir : Araç çok zevkli yanlız opelin...
  9. chatlaxx

Satılık Defender Kol Dayama

Arkadaşlar araç değişikliğinden dolayı sıfır hatasız kutusunda defender bardaklıklı britpart orta konsolumu satıyorum ürün hiç kullanılmamış hatasız sıfır kutusundadır... Malum site link ...
  10. chatlaxx

Yine Yeniden Frontera

Evet arkadaşlar 3,2 Fronteramı satıp 2005 Model Suzuki Grand Vitara 2.0 almıştım ama olmadı ;D Fronteranın tadını vermedi kısmetse hafta sonuna Antalya ya 2,2 DTİ Frontera Sport alamaya gidiyorum Hüseyin ustayla da tanışmış olcam bu vesileyle hep içimde kalan full off rad modifiye arzusunu yeni...
  11. chatlaxx

225/75/16 Maxis Mudder Buckshot Lastik Ve Frontera B Kullanım Kitapçıkları Sat.

Arkadaşlar malum aracımı sattım 225/75/16 Maxis Mudder Buckshot Lastik ve Frontera B Kullanım Kitapçıkları Satılıktır.Lastikler temiz 3 tanesi hiç tamir görmemiş bir tanesi içten 2 tane patlak tamiri görmüştür 2011 çıkışlı bir sezon kullanmıştır.Frontera B Kullanım Klavuzu,Teyp Kullanım...
  12. chatlaxx

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Levent abi çok şık ve işlevsel olmuş bence bundan güzeli olamazdı...
  13. chatlaxx

Frontera Hakkında Merak Ettiklerim

Ynt: Frontera Hakkında Merak Ettiklerim Öncelikle şunu söylemek isterim Frontera nın parça sıkıntıs yok >:( kim söylüyosa halt ediyo şimdiye kadar bulamadığım parçası hiç olmadı.Eğer zamanınız varsa ebay den çok uygun parçalar bulabiliyosunuz ben forntera 3,2 mi sattım gönlümde tekrar 3.2...
  14. chatlaxx

2008 Model Grand Vitara Lpg Sorunu

Ynt: 2008 Model Grand Vitara Lpg Sorunu Sattığım araçta prins valve care kit vardı çok memnundum tavsiye ederim sibob yağlama sistemi sayesinde motora zarar vermediği uzun araştırmalarım sonucunda taktırmıştım.
  15. chatlaxx

2010 Vitara 2.0 Lpg Tercihi Hk.

Ynt: 2010 Vitara 2.0 Lpg Tercihi Hk. Prins Valve Care tek geçerim eski aracımda vardı enjektörlerinden tutta herşeyiyle bir numara üstüne tanımam eğerki imkanın varsa prins derim.Suzukinin sibob alaşımlarından dolayı bir süre sonra lpg araca zarar veriyor valve care sistem bunu eneglliyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri