Chief officer kullanıcısının son içeriği

1. C

Seyir amaçlı kullanım için GPS tavsiyeleri..

Ynt: Seyir amaçlı kullanım için GPS tavsiyeleri.. Tabi ki var. ben dün satın aldım. Clobalsat USB uydu alıcısı. program ile uyumlu.
  2. C

usb GPS aranıyor

Maxsea veya diğer harita programları için GPs arıyorum. Laptop a bağlayacağım. satmak isteyen var mı?
  3. C

mapsource de doğu karadeniz haritası. maxsea

Ynt: mapsource de doğu karadeniz haritası. maxsea Merhaba ben maxsea 10.1.3.2 seul kullanıyorum. elnizde amerika kıyı ve liman ile panama haritaları mevcut ise bana gönderebilirmisiniz.
  4. C

Maxsea Cm93 full haritaları

merhaba, Ben Maxsea 10.1.3.2 seul programını kullanıyorum. Programda amerika kıtaları ve panama kanalı haritalarım mevcut değil. Elinde bu haritalar mevcut olan var ise bana gönderebilirmi. Teşekkürler.
  5. C

Seyir amaçlı kullanım için GPS tavsiyeleri..

Merhaba, Ben maxsea veya tsunamis navigation pro yada admiralty programlarına uyumlu, win 7 32x ile çalışacak usb yada blluetooth ile kolayca bağlanabileceğm ayrıca programlara GPs i kolaylıkla tanıtabileceğim bir GPS arıyorum. Aradığım GPS özellikle enerji bakımından tasarruflu olmalı...
  6. C

Pc Gps ile Denizde Profesyonellik.

Ynt: Pc Gps ile Denizde Profesyonellik. Kullanmak istediniz harita programını ve GPS in markasını yazarsanız daha kolay olur. Piyasada onlarca marka ve model var hangi birinden başlıyacağımızı bilmemiz gerekir. her programın ve GPS in kendine özgü yapılandırma işlemleri mevcuttur. Saygılar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.