Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
Aslında yarı toplanmış bir araç hatta bütün bir araç yerine sadece Çürüksüz bir şasi ve çatlaksız bir motor bloğu olarak alabilsem emin olun onu tercih ederim. Ne durumda alısam alayim zaten şasi ve motor bloğu dışında tüm parçaları değişecek. Daha önce...
Aslında benim için pek çok sebebi var.
Öncelikle Defender alırsam 2. aracım olacağı için tüketim çok önemli değil 3.5 Buick V8'inin keyfine varmak istiyorum:) Amacım karavana dönüştürmek ama ambulans kasalar açıkcası çirkin geliyor. Alkovenli karavana...
Merhaba, yakınlarda hiç bildiğiniz ya da duyduğunuz 130'ların çıkacağı bir ihale var mıdır ? bir de ihalelerde 130'lar yaklaşık hangi fiyat aralığında gidiyor ? şimdiden teşekkürler...
Merhaba, MKE'nin sitesindeki listede araçların çoğu ¨TENTELİ LANDROVER 110¨ olarak yazılmış ama arada ¨LAND ROVER (TENTELİ)¨ yazanlar da var, bunların farkı var mı yoksa sadece eksik mi yazılmışlar ? Bu arada yakında herhangi bir ihalede 130'lar çıkacak...
Yakın zamanda yapılacak olan ihalelerde hiç 130 kasa çıkan var mı, ya da hangi kurumların ihalelerinden çıkar ? Sitede çok güzel bir 130 vardı satılık ama parayı denkleştirene kadar satılmış. Malum sitede de hiç yok