chronoPro kullanıcısının son içeriği

1. C

Likya Yolu Için Malzeme Listem

Bu durumda yazdığım malzemelerin marka/modeline itirazıniz yok GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. C

Güncel... GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. C

Arkadaşlar likya yolu icin almayi planladığım malzemeleri yazıyorum ve sizin yorumunuzu bekliyorum. 1-Husky bizam çadır 2-Deuter aircontact pro 70+15 3-Keen durand 4-Husky street man tulum 5-Nurgaz ocak 6-trangia 406280 tencere/tava/caydanlik 7- The North Face horizan convertible pantolon...
  4. C

Bot Tavsiyesi

Merhaba Likya yolu icin bot almak istiyorum.Cok uçuk fiyat olmaması tercihim.Ayrica alacağım bot mumkunse 4 mevsim girilebilir olsa muhteşem olur Cevaplarınızi bekliyorum. GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. C

Gezi Maliyetleriniz

Ynt: Gezi Maliyetleriniz Dediğiniz gibi birçok yerde farklılıklar gözüküyor ve buda genelleme yapılmasına engel oluyor. Ancak ben genelleden ziyade,paylaşılan yere gidecek olanlara kısa bir rehber niteliği taşır diye düşündüm... Ben italyayı araştırıyorum doğru ::) ancak diğer arkadaşlarda...
  6. C

Gezi Maliyetleriniz

Ynt: Gezi Maliyetleriniz Teşekkür ederim umarım devamı gelir
  7. C

Gezi Maliyetleriniz

Selamlar Gezip gördüğünüz ülkeleri imrenerek okuyoruz.Bende dahil bazılarımız bu gezilerin rotasını,maliyetini araştırıyor. Bu konu altında sadece gezdiğiniz yerleri,kaç gün kalındığını,ulaşımın ne ile olduğunu,konaklama yerinin seviyesi(5 üstünden) yazarsak bizler henüz yola çıkmamış olanlara...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri