chx kullanıcısının son içeriği

1. C

Leatherman Wave Çakımın Bıçağı Kırıldı

Evet arkadaşlar, daha yeni aldığım Leatherman Wave çakımla bir kamp esnasında bir çırayı ikiye bölmeye çalışırken bıçağının ucu kırıldı. Acaba garanti kapsamında çakım değiştirilir mi? Aldığım yer garanti belgesi yerine bana sadece bir fiş vermişti, bunu getirsen yeter demişti. Onu da nereden...
  2. C

Likya Yolu için Yol Arkadaşı ? (5 Ağustos 2013)

Konu 2012'de açılmış, arkadaş şimdiye kampı tamamlamıştır herhalde :)
  3. C

Türkiye'nin Bitkilerini Anlatan Kitap Arıyorum..

Merhaba, doğa yürüyüşlerinde ve kamplarda karşılaşacağımız bitkilerle ilgili bilgi veren, hangi bitkiden nasıl faydalanacağımızı/sakınacağımızı anlatan, gezginler için ve en önemlisi de Türkiye şartları için hazırlanmış bir kitap arıyorum. Mesela doğada yürürken gördüğüm bi bitki hakkında bilgi...
  4. C

POLONEZKÖY(Trekking)-RİVA-AĞVA

Ynt: POLONEZKÖY(Trekking)-RİVA-AĞVA Güzel bir gezi olmuş. Ceketinizin markası modeli nedir acaba? Çok beğendim:) (turuncu olan)
  5. C

Bu ayakkabı nasıl acaba? (The Nort Face Hedgehog Mid Gtx)

Arkadaşlar merhaba, dün markafoni'de adventure republic kampanyası vardı, çok uygun fiyata malzemeler mevcuttu. benim de bi bota/ayakkabıya ihtiyacım vardı ve the north face'in bu botunu görünce hemen aldım. gore-tex astarlı ve vibram tabanlı. indirimli fiyatı 200 tl idi, ekstra indirim...
  6. C

Batı Karadeniz Gezisi

Ynt: Batı Karadeniz Gezisi Sadettin Bey Sinop'ta çok güzel yerler var. Merkeze geldiğinizde bana ulaşın ben de Sinop'tayım kalacak yer konusunda yardımcı olabilirim.
  7. C

alınık 2-3 kişilik 3 mevsim çadır.

Ynt: alınık 2-3 kişilik 3 mevsim çadır. İkinci el almaktansa 150'nin üstüne biraz daha koyup Husky Bird çadır almanı tavsiye ederim.
  8. C

Gezenbilir Sinop Grubu

Ynt: Gezenbilir Sinop Grubu Merhaba ben aranıza yeni katıldım :) Adı - Soyadı : Selman Demir Doğum Tarihi ve Yeri : 1988 / İzmir Memleketi : İzmir Semt : Sinop / Merkez İlgi Alanı : Trekking, camping ve diğer her türlü doğa aktivitesi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,697
Kaydolan Son Üyemiz
ege87

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri