Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet arkadaşlar, daha yeni aldığım Leatherman Wave çakımla bir kamp esnasında bir çırayı ikiye bölmeye çalışırken bıçağının ucu kırıldı.
Acaba garanti kapsamında çakım değiştirilir mi?
Aldığım yer garanti belgesi yerine bana sadece bir fiş vermişti, bunu getirsen yeter demişti. Onu da nereden...
Merhaba, doğa yürüyüşlerinde ve kamplarda karşılaşacağımız bitkilerle ilgili bilgi veren, hangi bitkiden nasıl faydalanacağımızı/sakınacağımızı anlatan, gezginler için ve en önemlisi de Türkiye şartları için hazırlanmış bir kitap arıyorum. Mesela doğada yürürken gördüğüm bi bitki hakkında bilgi...
Arkadaşlar merhaba, dün markafoni'de adventure republic kampanyası vardı, çok uygun fiyata malzemeler mevcuttu. benim de bi bota/ayakkabıya ihtiyacım vardı ve the north face'in bu botunu görünce hemen aldım.
gore-tex astarlı ve vibram tabanlı. indirimli fiyatı 200 tl idi, ekstra indirim...
Ynt: Batı Karadeniz Gezisi
Sadettin Bey Sinop'ta çok güzel yerler var. Merkeze geldiğinizde bana ulaşın ben de Sinop'tayım kalacak yer konusunda yardımcı olabilirim.
Ynt: Gezenbilir Sinop Grubu
Merhaba ben aranıza yeni katıldım :)
Adı - Soyadı : Selman Demir
Doğum Tarihi ve Yeri : 1988 / İzmir
Memleketi : İzmir
Semt : Sinop / Merkez
İlgi Alanı : Trekking, camping ve diğer her türlü doğa aktivitesi.