cihan10 kullanıcısının son içeriği

1. cihan10

Camper Truck Yapıyorum

Takipteyim bende.
  2. cihan10

Hyundai Country Karavan Yapımı

Hayırlı olsun. Kolay gelsin
  3. cihan10

Karantina Günlerinde Dostlardan Haber Almanın Önemi

Herkese selam. Eşimle birlikte yaptırdığımız test sonucumuz negatif çıktı çok şükür. Hasta olanlara Allah şifa versin. Zor bir süreçti atlatlık biz ama tedbiri elden bırakmamak gerekli. Kesin bir tedavisi ve ilacı olmadığı için süreç zor oluyor. Onun için çok dikkatli olmak gerekir. Zaten...
  4. cihan10

Herkese teşekkürler. Sağlığımız daha iyiye gidiyor çok şükür. Ama iki hafta sonunda bir daha test yapmamız gerekli. Bu test negatif çıkarsa o zaman iyileştik diyebiliriz. Zaten hastalığın bir ilacı yok. Ama verdikleri ilaçlar iyi geldi galiba. Bu arada iş yerinde coronaya yakalanan 37 yaşındaki...
  5. cihan10

Sayın Akdeniz45 ve tr100a ve herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Allah bütün hastalara acil şifalar versin inşallah
  6. cihan10

Şahsi fikrim 2 hafta üretim yapmayarak ülke de batmaz şirket de iflas etmez. Şuan hasta raporlu sayısı 80 in üzerinde ve gün geçtikçe de artacak. İşçi sıkıntısı olduğu için yarım kapasite bile çalışılmıyor. 2 hafta dursa bulaşma engellenir, hastalar ayrılır hem üretim artar hemde bulaşmanın...
  7. cihan10

Herkese iyi dileklerinden dolay teşekkür ederim. 14 karantinadaydı artık. İlaç içip yatıcaz. Tekrardan herkese teşekkürler.
  8. cihan10

Herkese selam. Bugün aldığım üzücü haber üzerine bu başlığı gördüm. Pazar gece test yaptırmıştı. Bugün telefonla arayıp test sonucunun pozitif olduğunu söylediler. Kan testi ve ciğer filminde herhangi bilet çıkmamıştı oysa. Ona güvenerek de işe gittim 1 gün. Evde eşim ve 2 çocuğum da var. Eşim...
  9. cihan10

Aileden Biri Olarak Karavan Kanalımıza Destek Bekliyoruz.

Ben de YouTube den takipteyim sizi. Yeni karavan çok güzel olmuş
  10. cihan10

Volkswagen Volt 2006 Aracimi Karavana Dönüştürüyorum!

çok güzel olmuş. elinize sağlık. ben de merakla bekliyorum yeni resimleri.
  11. cihan10

Gezenbilir'den Cnr Boat Show Ve Kamp Karavan Fuarı 2020 Ücretsiz Davetiye

çok teşekkürler. geçen sene de sizin davetiyerle gitmiştik. Bu senede gideriz inşallah
  12. cihan10

Wolksvagen T4 Campervan Yapımı

Peki bu durumda, karavan ruhsatı gerekmeyen durumlarda polis çevirmesinde problem olur mu? Ceza yenme durumu var mıdır? Yoksa karavan ruhsatı gerekmediği için problem olmaz mı?
  13. cihan10

aydınlatıcı cevabınız için teşekkür ederim.
  14. cihan10

Kusura bakmayın ama bilmediğimden soruyorum. Karavan olarak geçmemesi sabit mutfak ve banyo olmamasından mı kaynaklanıyor. Yoksa kocaman yatak var. Onu göz önünde bulundurmuyorlar mı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri