Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selam. Eşimle birlikte yaptırdığımız test sonucumuz negatif çıktı çok şükür. Hasta olanlara Allah şifa versin. Zor bir süreçti atlatlık biz ama tedbiri elden bırakmamak gerekli. Kesin bir tedavisi ve ilacı olmadığı için süreç zor oluyor. Onun için çok dikkatli olmak gerekir. Zaten...
Herkese teşekkürler. Sağlığımız daha iyiye gidiyor çok şükür. Ama iki hafta sonunda bir daha test yapmamız gerekli. Bu test negatif çıkarsa o zaman iyileştik diyebiliriz. Zaten hastalığın bir ilacı yok. Ama verdikleri ilaçlar iyi geldi galiba. Bu arada iş yerinde coronaya yakalanan 37 yaşındaki...
Şahsi fikrim 2 hafta üretim yapmayarak ülke de batmaz şirket de iflas etmez. Şuan hasta raporlu sayısı 80 in üzerinde ve gün geçtikçe de artacak. İşçi sıkıntısı olduğu için yarım kapasite bile çalışılmıyor. 2 hafta dursa bulaşma engellenir, hastalar ayrılır hem üretim artar hemde bulaşmanın...
Herkese selam. Bugün aldığım üzücü haber üzerine bu başlığı gördüm. Pazar gece test yaptırmıştı. Bugün telefonla arayıp test sonucunun pozitif olduğunu söylediler. Kan testi ve ciğer filminde herhangi bilet çıkmamıştı oysa. Ona güvenerek de işe gittim 1 gün. Evde eşim ve 2 çocuğum da var. Eşim...
Peki bu durumda, karavan ruhsatı gerekmeyen durumlarda polis çevirmesinde problem olur mu? Ceza yenme durumu var mıdır? Yoksa karavan ruhsatı gerekmediği için problem olmaz mı?
Kusura bakmayın ama bilmediğimden soruyorum. Karavan olarak geçmemesi sabit mutfak ve banyo olmamasından mı kaynaklanıyor. Yoksa kocaman yatak var. Onu göz önünde bulundurmuyorlar mı?