Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!.
İşte 2. Bumerang Ödülleri’nde en çok oy alarak jüri oylamasına katılacak siteler;
“En Bilge Forum” Kategorisi
Toplam 139.027 Mesaj • Toplam 6.498 Konu • Toplam 11.395 üye fiatlineatr
Toplam 1.142.540 Mesaj • Toplam...
Ynt: Siz bu aracı alırmıydınız?
Batuhan bey üzülerek vazgeçiyorum zaten istesemde alamam ruhsat sahibi 56 yaşında bi insan bırakmış galeriye galeri yardımcı olmuyor kendisi yardımcı olmadığı gibi ruhsat sahibiylede görüştürmüyor çok komik bir durum söz konusu izmir de seçeneklerimiz kısıtlı...
ben bi açıklama yapmayı unutmuşum aracın hiçbir borcu alıcıya ait değil kendileri ödeyecek ama genede korkutucu bi araç aracın yan yatmasındaki sebep kaldırımın üzerinde duruyor kaldırımda ciddi bir eğim var. :)
Burak bey kusura bakmayın uzun zamandır bakmıyodum buraya yeni gördüm araca baktım çok diri bir araç boyası bile orjinal bildiğimiz taş ama aracın içi dökülüyo harabeye dönmüş malum bir kaç yıldır araç kullanılmıyomuş herşeyi sineye çektim alıcam dedim araç...
Ynt: Dıscovery I İçin Şnorkel?
Uğur bey geçenlerde hüseyin ustayı aradım izmirde bu çınarlının ordaki sanayide bi servis varmış numarasını verdi mustafa usta onu tavsiye etti kendisi ama malesef telefon bozulunca bütün numaralar gitti istersen sende bi ara şirketi rica et çok yardım sever bi...
Ynt: Discovery 1 v8 otomatik mi manuelmi?
Manuel araca gönlüm kayıyo fakat dediğim gibi eşiminde sürmesini istiyorum. Yaşım 26 2 yıllık evliyim evim kendime ait kendi işletmem var allaha çok şükür gelirimde fena değil yalnız hala aile baskısı var üstümde anne baba memur çocuğuyum onlar sabit...
Ynt: Discovery 1 v8 otomatik mi manuelmi?
Bahadır bey güzel ve açıklayıci yorumunuz için teşekkür ederim gönlümden otomatik geciyordu ona yonelicem artik umarim bi aksilik olmaz hayirli günler
Arkadaşlar bu iki seçenek arasında kaldım siteyi nçok uzun zamandır takip ediyorum baya çeşitli yorumlar gördüm sizden ricam bu araçları kullanan arkadaşlar şahsi yorumlarını istiyorum manuel vites bana biraz soguk geliyo ama araç güzel işte orada çelişkiye geriyorum otomatik vitesin cezbedici...
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim uyarılarınızı dikkate alıcam birazdan araca bakmaya gidicem yani çalışmasını sesini gıcırtısını kontrol edicem fazla dikkat çeken bişey olmazsa servise götürcem artık oranın çıkarcağı raporuda değerlendirerek tabi önce sizin...
arkadaşlar iyi günler ben foruma yeni katılan bir üye olarak ilk gün ilk konumu açıyorum yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.
sorum şu 98 model 3.9 discovery füme renkli tam inceme şansım olmadı diri duruyordu uzaktan bildiğim kadarıyla lpg si yok, ilk sahibininden ama araç sahibi felç...